Restaurant by NOA Mövenpick Hotel Den Haag verlaagt drempel

Auteur: Redactie
Opening 10 november 2022
Restaurant by NOA Mövenpick Hotel Den Haag verlaagt drempel

Twee jaar geleden opende Mövenpick Hotel Den Haag restaurant by NOA aan de Paleisstraat. Een uniek concept in het hartje van de Hofstad. Nu gaat het restaurant voor een toegankelijker concept omdat de recensies hier aanleiding toe gaven. 

Het restaurant mikt met dit concept niet enkel op toeristen, maar hoopt zo ook de lokale bevolking te mogen begroeten. Nu, na twee jaren met enkele onderbrekingen, is er geëvalueerd en besloten de kaart aan te passen.  

Drempel 

“Voor locals is een restaurant in een hotel vaak een drempel, omdat men er automatisch vanuit gaat dat deze restaurants zich richten op toeristen. Wij willen graag laten zien dat wij ook inwoners van Den Haag met open armen ontvangen. Het is dus wat minder fine dining en wat meer de bekendere gerechten. Wel met de kwaliteit die gasten van ons gewend zijn.” Aldus General Manager Dimitri Kalaitzis. 

by NOA (Paleisstraat 5) is zeven dagen per week geopend. Alle dagen van 18.00 uur tot 22.00 uur. ‘s Avonds kunt u genieten van verschillende jazzgenres. 

 

Overig nieuws