Restaurant Pearl bedient 600 bootgasten

18 juni 2013
Restaurant Pearl bedient 600 bootgasten

Restaurant Pearl heeft tijdens de eerste editie van de Culinaire Dinertocht in Den Haag ruim 600 gasten mogen ontvangen. Tijdens een rondvaart serveerde vijf topkoks verbonden aan
de Haagse regio op verschillende locaties hun mooiste gerechten en zorgde een gids voor uitleg met betrekking tot de vele bezienswaardigheden en de historie van de stad.

*Aanmeren*
Volgens Edwin van den Heijkant, chef-kok van Restaurant Pearl bij het Hilton The Hague hotel, is de Culinaire Dinertocht voor herhaling vatbaar: “Wij hebben ontzettend veel goede reacties gehad over onze gerechten, die wij direct vanaf het terras konden uitserveren aan de gasten op de boot. De ligging van Restaurant Pearl direct aan de Mauritskade en het prachtige weer maakten het evenement voor ons een groot succes. We nodigen iedereen dan ook graag uit om tijdens een vaartocht over de Haagse grachten even aan te meren en te komen genieten van een hapje en een drankje in ons restaurant of op het terras.”

Na het aanmeren van de boot genoten de gasten bij het restaurant van op de barbecue bereidde kreeft, klaargemaakt door chef-kok Van den Heijkant en zijn team.

~Frank Lindner~

Overig nieuws