Samenwerking Parkhotel en kerk R'dam

20 november 2013 |
Samenwerking Parkhotel en kerk R'dam<

Het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam gaat een samenwerking aan met de monumentale Arminius kerk, eveneens te Rotterdam. De samenwerking betekent dat er een totaalpakket van
mogelijkheden ontstaat, waardoor gasten van het kerkgebouw gebruik kunnen maken van de faciliteiten van het Parkhotel, zoals catering en de mogelijkheid om te overnachten. Andersom kan het hotel nu ruimte aanbieden voor bruiloften, diners, congressen, lezingen en recepties.

Beste van twee werelden
Regelmatig krijgt het Bilderberg Parkhotel aanvragen voor het organiseren van congressen, conferenties en andere bijeenkomsten. Iets waar het hotel geen ruimte voor heeft wegens het gebrek aan grote zalen. “Samen kunnen we nog mooiere partijen naar de stad halen. Rotterdam heeft niet heel veel mogelijkheden om intiem en sfeervol te kunnen vergaderen, zeker niet op loopafstand van interessante pauzemogelijkheden als het Museumpark en de Witte de Withstraat. Arminius en het Bilderberg Parkhotel bieden samen het beste van twee werelden”, aldus Janneke van Beuzekom, general manager van het Bilderberg Parkhotel, over de samenwerking.

Park Hotel
Het Parkhotel wordt ook wel Grand Dame van Rotterdam genoemd. In de jaren twintig vestigde het hotel zich in één van de chique stadsvilla’s aan de Westersingel, om later meerdere malen uitgebreid te worden met onder meer een tuinvleugel en een toren. Het hotel ontsnapte tijdens de Tweede Wereldoorlog aan het bombardement. Aangrenzende gebouwen sneuvelden wel, waardoor het hotel op een hoeklocatie kwam te liggen. In 2006 werd het hotel in al haar glorie hersteld. De comfortabele 189 Villa- en Tuin hotelkamers zijn ruim opgezet en bij mooi weer kan er genoten worden van het terras in de stadstuin.

Op de foto: personeel van Bilderberg Parkhotel Rotterdam bij de Arminius kerk.

Door Mariska van Gorp:mailto:mariska.vangorp@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: