Samenwerking Parkhotel en kerk R'dam

20 november 2013
Samenwerking Parkhotel en kerk R'dam

Het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam gaat een samenwerking aan met de monumentale Arminius kerk, eveneens te Rotterdam. De samenwerking betekent dat er een totaalpakket van
mogelijkheden ontstaat, waardoor gasten van het kerkgebouw gebruik kunnen maken van de faciliteiten van het Parkhotel, zoals catering en de mogelijkheid om te overnachten. Andersom kan het hotel nu ruimte aanbieden voor bruiloften, diners, congressen, lezingen en recepties.

*Beste van twee werelden*
Regelmatig krijgt het Bilderberg Parkhotel aanvragen voor het organiseren van congressen, conferenties en andere bijeenkomsten. Iets waar het hotel geen ruimte voor heeft wegens het gebrek aan grote zalen. “Samen kunnen we nog mooiere partijen naar de stad halen. Rotterdam heeft niet heel veel mogelijkheden om intiem en sfeervol te kunnen vergaderen, zeker niet op loopafstand van interessante pauzemogelijkheden als het Museumpark en de Witte de Withstraat. Arminius en het Bilderberg Parkhotel bieden samen het beste van twee werelden”, aldus Janneke van Beuzekom, general manager van het Bilderberg Parkhotel, over de samenwerking.

*Park Hotel*
Het Parkhotel wordt ook wel Grand Dame van Rotterdam genoemd. In de jaren twintig vestigde het hotel zich in één van de chique stadsvilla’s aan de Westersingel, om later meerdere malen uitgebreid te worden met onder meer een tuinvleugel en een toren. Het hotel ontsnapte tijdens de Tweede Wereldoorlog aan het bombardement. Aangrenzende gebouwen sneuvelden wel, waardoor het hotel op een hoeklocatie kwam te liggen. In 2006 werd het hotel in al haar glorie hersteld. De comfortabele 189 Villa- en Tuin hotelkamers zijn ruim opgezet en bij mooi weer kan er genoten worden van het terras in de stadstuin.

~Op de foto: personeel van Bilderberg Parkhotel Rotterdam bij de Arminius kerk.~

~Door~ "~Mariska van Gorp~":mailto:mariska.vangorp@uitgeverijps.nl

Overig nieuws