Saskia Geraeds en Jan Bas van Aalderen in bestuur KHN

Auteur: Redactie
KHN 10 maart 2021
Saskia Geraeds en Jan Bas van Aalderen in bestuur KHN

De Ledenraad van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft per 9 maart 2021 horecaondernemers Saskia Geraeds en Jan Bas van Aalderen gekozen tot de nieuwe Landelijk Bestuursleden van de vereniging.

Zij komen in de plaats van Antonio van den Hengel en Michel Kloeg die in de komende jaarvergadering zullen aftreden. Antonio van den Hengel heeft dan zijn maximale zittingsduur van twee maal drie jaar als bestuurslid bereikt.

Michel Kloeg bereikt dan het einde van zijn eerste zittingstermijn en heeft aangegeven in verband met drukke werkzaamheden niet voor herbenoeming in aanmerking te willen komen. In haar vergadering van december 2020 heeft de Ledenraad aangegeven het wenselijk te vinden dat binnen het Landelijk Bestuur (LB) een goede overdracht van taken mogelijk is. Daarom is er voortaan een overlap van drie maanden. De Ledenraad is het hoogste orgaan van de vereniging en bestaat uit vertegenwoordigers van alle regio’s binnen KHN.

Horecaondernemers met ambitie

Saskia Geraeds is sinds 2013 directeur en eigenaar van Huize Koningsbosch, een boutique hotel in Bakkum/Castricum met 23 kamers, een restaurant en drie vergaderzalen. Saskia is een enthousiaste horecaondernemer met een grote passie voor de branche. Voordat ze horecaondernemer werd, werkte zij 21 jaar in (hogere) managementfuncties bij een grote bank. Tevens vervulde ze verschillende bestuursfuncties buiten KHN. Jan Bas van Aalderen is een ondernemer in hart en nieren. Hij is trotse eigenaar van Museum-Café Het Pomphuis, Bistro Bommen Berend b.v. en De Gouden Koets Catering in Groningen. Van 1997 tot 2018 was hij eigenaar van Diner-Café Soestdijk. Ook vervulde hij meerdere functies binnen de vereniging. Van 2010 tot 2016 was hij voorzitter van KHN-afdeling Groningen stad. En van 2012 tot 2019 was hij voorzitter van KHN regio Groningen en tevens KHN-Ledenraadslid.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws