Selfie Stick als amenity in hotel

27 januari 2015
Selfie Stick als amenity in hotel

Badjassen, paraplu’ s en slippers zijn nuttige en uitstekende amenities om aan te bieden in een hotel, maar wel een beetje achterhaald. Swissôtel
Amsterdam leent binnenkort Selfie Sticks uit aan zijn gasten om hun mooie, amusante of romantische momenten vast te leggen in Amsterdam.

*Rekbare monopod*
De Selfie Stick is een rekbare monopod welke gebruikt kan worden om selfie foto’s te maken door een smartphone te klemmen aan het uiteinde van de Selfie Stick. In dit digitale tijdperk is het essentieel om continu te zoeken naar manieren om de gastenervaring te verbeteren. “In plaats van na te denken over allerlei manieren om gasten de nieuwste gadgets aan te bieden tijdens hun verblijf, vinden wij het belangrijk om in de 'tech-savvy' levenstijl van onze gasten te faciliteren”, zegt General Manager H. J. Kluit.
In dit geval door de gasten te voorzien van een Selfie Stick, wat het makkelijk voor de gasten maakt om hun mooie momenten in Amsterdam vast te leggen en te delen.

*Swissôtel Amsterdam*
Swissôtel Amsterdam is een viersterrenhotel in het centrum van Amsterdam. Het hotel telt zes verdiepingen,
110 kamers en werd gebouwd in 1986. Het is onderdeel van FRHI Hotels & Resorts, een Canadese hotelgroep die
is gevestigd in Toronto. Vanwege de zeer centrale ligging van het hotel, dichtbij de Dam is het hotel zeer in trek
bij zowel toeristen als zakenreizigers.

Swissôtel Hotels & Resorts is een gerenommeerde luxe hotelgroep die zich richt op de kritische zakenreiziger
en toerist, waarbij vermaarde Zwitserse gastvrijheid succesvol wordt gekoppeld aan een fris, eigentijds en modern
design. Elke Swissôtel-vestiging biedt een persoonlijke service, waarbij charme en doeltreffendheid de boventoon
voeren. Gevestigd in belangrijke doorgangshavens en stedelijke centra, vormen de hotels gunstige uitvalsbases
naar zakencentra, winkelgebieden en lokale bezienswaardigheden. Swissôtel Hotels & Resorts is winnaar van verschillende prestigieuze internationale prijzen en onderscheidingen. Swissôtel and Resorts is eigendom van Fairmont Raffles Hotels International, een toonaangevende keten met hotels in meer dan 40 landen varend onder de Raffles, Fairmont en Swissôtel vlag. Het bedrijf is ook eigenaar van villa's, landgoederen en luxe privéclub residenties, die onder de Raffles en Fairmont paraplu vallen.

Overig nieuws