Sjors Brul draagt functie als CEO van Sbit over aan Sandro Migliardi

Auteur: Redactie
Personalia Ondernemen 3 juli 2024
Sjors Brul draagt functie als CEO van Sbit over aan Sandro Migliardi

Sjors Brul deelde recent belangrijk nieuws over de toekomst van Sbit Hospitality ICT Services. Na bijna een kwart eeuw leiding te hebben gegeven aan het bedrijf, heeft hij de beslissing genomen om zijn functie als CEO neer te leggen. De leiding van Sbit droeg hij over aan Sandro Migliardi. Migliardi kan zichzelf sinds afgelopen maandag, 1 juli, CEO van Sbit Hospitality ICT Services noemen.

"Sandro Migliardi is een ervaren en bekwame professional, die al meer dan zestien jaar werkzaam is bij Sbit Hospitality ICT Services. Hij heeft een uitgebreide kennis van de hospitality sector en een duidelijke visie op de groei en innovatie van Sbit. Hij vervulde verschillende rollen binnen de organisatie, zoals PMS en POS specialist, WiFI en infra specialist, Manager Guest Support en COO. Hij is een ambitieuze en motiverende leider, die waarde hecht aan de samenwerking en ontwikkeling van zowel onze klanten als onze medewerkers", aldus Brul

"Ik ben erg trots op wat we samen bereikt hebben bij Sbit Hospitality ICT Services en ik heb er alle vertrouwen in dat Sandro Sbit Hospitality ICT Services naar nog grotere successen zal leiden. Ik blijf Portfolio Director Hospitality bij Your.Cloud, één van de grootste MSP's in Europa, en blijf dus nauw verbonden met Sbit Hospitality ICT Services. Ik feliciteer Sandro met zijn nieuwe rol."

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Overig nieuws