Skybar LuminAir opent deze zomer in DoubleTree by Hilton Amsterdam

Auteur: Redactie
Opening 22 mei 2023
Skybar LuminAir opent deze zomer in DoubleTree by Hilton Amsterdam

De nieuwe cocktailbar en private event space, LuminAir, opent deze zomer in DoubleTree by Hilton Amsterdam. Met de stad als inspiratiebron staat LuminAir voor energie, kunst, kleur en steeds veranderende luchten. Met behulp van het interieur en dynamische service wil de bar inclusieve exclusiviteit ademen en het publiek van LuminAir triggeren.

In LuminAir draait het om de mixologie, met een signature Lumen Menu bestaande uit cocktails die zijn gecreëerd op basis van de intensiteit van licht en warmte. Het aanbod van moderne en internationale bar bites bestaat uit toegankelijke gerechtjes die ideaal zijn om te delen, zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts.

Omdat LuminAir werkt aan een hoger doel, is de basis van het culinaire aanbod duurzaam, met een focus op zowel zero- of minimal waste-technieken als op lokale producten.

Interieur en exterieur

LuminAir weet de sfeer van de lucht boven de bar te weerspiegelen. Het moderne interieur is een continu veranderend canvas van kunst en licht, met dank aan de wolkvormige installaties en lichtprojecties. Dit wordt geaccentueerd door warme verlichting en pluche designmeubels. Het grote terras en ramen van vloer tot plafond zorgen ervoor dat je letterlijk en figuurlijk in de wolken belandt.

De evenementenruimte van LuminAir, Eclipse, is ontworpen met exclusiviteit in het achterhoofd. Het is een privé-cocktailbar-lounge en -terras met een uitzicht op de stad. Het unieke perspectief voor high society-evenementen, luxe productlanceringen, creatieve pop-ups en decadente privéfeesten.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws