Sofitel hotels in betoverend Marokko

18 juni 2015
Sofitel hotels in betoverend Marokko

Sofitel laat je graag kennismaken met vijf prachtige hotels in het land van duizend-en-één wonderen. Van Essaouira tot Agadir, Marokko is een droombestemming voor velen.

*Essaouira*
In het hart van het Mogador domein, gelegen in de historische havenstad Essaouira, verkent het Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa de geneugten van het leven. Op deze uitzonderlijke site, omgeven door 600 hectaren groen en afgeschermd door natuurlijke duinen en een ongerept strand, ontwierp Sofitel de mogelijkheid om de natuur in al zijn facetten te beleven.

*Agadir*
In Agadir stelt Sofitel u graag twee hotels voor. In het hart van één van de mooiste baaien ter wereld bevindt zich het Sofitel Agadir Royal Bay. Dit authentieke adres met de allures van een Kasbah draagt de Berberse gastvrijheid hoog in het vaandel. Het Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa nodigt de bezoeker uit om de weldaden van de natuur te ontdekken en biedt zowel thalassotherapieën als traditonele Marokkaanse schoonheidsrituelen. Dit adres, volledig gewijd aan welzijn, verenigt hedendaags Marokkaans raffinement met al het goede van de oceaan.



*Casablanca*
Het Sofitel Casablanca Tour Blanche torent hoog uit boven het economisch centrum van Marokko. Het hotel ligt in het hart van het zakendistrict tegenover de Hassan II moskee en vormt de ideale uitvalsbasis om de witte stad en zijn medina te ontdekken. Het innovatieve ontwerp combineert comfort, moderniteit en luxe. In de bar vindt men een installatie terug van Jean-Charles de Castelbajac, de meest lichthartige onder de Franse modeontwerpers.

*Sofitel Rabat Jarin des Roses*
Tot slot is het Sofitel Rabat Jarin des Roses gelegen in de Marokkaanse hoofdstad op slechts enkele minuten van het koninklijk paleis. Marmer en kroonluchters in Muranoglas decoreren de lobby, terwijl kamers en vergaderzalen een combinatie zijn van elegant design en technologische hoogstandjes. Dit adres is dan ook dé referentie in de stad.

Overig nieuws