Stayokay Soest geopend

27 september 2012
Stayokay Soest geopend

Het Stayokay Soest is officieel geopend. Het grotendeels nieuwe designhostel ligt midden in de bossen en telt in totaal 34 kamers die samen goed zijn voor 152 bedden.
Na een complete verbouwing is de nostalgische oudbouw uitgebreid en verbonden met markante nieuwbouw. Stayokay Soest opende begin mei haar deuren voor de eerste gasten.

*Doelgroepen*
Marijke Schreiner, algemeen directeur van Stayokay: “Het trendy en duurzame hostel, met de typische informele Stayokay sfeer, spreekt een brede doelgroep aan van individuele gasten en families tot groepen en bedrijven. De 25 medewerkers hebben sinds de opening al bijna 11.000 overnachtingen verzorgd, voor gasten uit onder meer Duitsland, Engeland en natuurlijk Nederland. Ook weten inwoners en ondernemers uit Soest en omgeving het hostel te vinden voor een feestelijke of zakelijke bijeenkomst.”

*Kleurrijke locatie*
Stayokay Soest beschikt behalve over kamers en bedden over een bar, een restaurant, een loungeruimte, diverse terrassen en zeven multifunctionele zalen voor bedrijfsfeesten, vergaderingen en workshops tot tweehonderd personen.

~Frank Lindner~

Overig nieuws