Two Brothers Hotels lijft derde hotel in

Auteur: redactie
Overname Hotelketens 8 mei 2024
Two Brothers Hotels lijft derde hotel in

Per 31 oktober 2024 wordt Hotel Astoria in Noordwijk aan Zee onderdeel van de Two Brothers Hotel Company. Ook de bijzondere missie van Two Brothers, jongeren met autisme een kans op de arbeidsmarkt bieden, zal hier worden voortgezet.

Samen met Two Brothers Noordwijk Beach en Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag wordt Hotel Astoria het derde hotel binnen de hotelgroep. Het kleinschalige driesterrenhotel telt 35 kamers en beschikt tevens over een restaurant.

Het hotel houdt voorlopig de naam Astoria: “Astoria is een begrip in Noordwijk. Dan is het niet handig om de naam te veranderen”, vertelt Jan Roggeveen van Two Brothers aan het Leidsch Dagblad. Zijn echtgenote Evelien Roggeveen voegt toe dat er ook aan het hotel zelf op korte termijn niet veel veranderd wordt: “Als je iets wil veranderen, moet je dat in kleine stapjes doen. Dat werkt gewoon beter.”

Two Brothers biedt werk- en stageplekken aan jongeren met een vorm van autisme. Zij worden begeleid binnen de verschillende afdelingen van de hotels, zoals de bediening, keuken, technische- en algemene dienst. Daarnaast wordt er ook gedacht aan de hotel- en restaurantgast binnen deze doelgroep door middel van verschillende mogelijkheden tot rustig dineren en overnachten.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws