Van der Valk Exclusief Hotels kiest het vierde jaar op rij voor Deurrubberservice als preferred supplier

Auteur: redactie
Branded Content 4 december 2023
Van der Valk Exclusief Hotels kiest het vierde jaar op rij voor Deurrubberservice als preferred supplier Lars Kelters (Van der Valk Hotels) & Maico Bennis (Deurrubberservice)

Deurrubberservice is expert in montage, materiaalkennis en service voor het vervangen van deurrubbers voor professionele koelingen.

Sinds 2019 biedt Deurrubberservice deze service landelijk aan. Zij leveren hun diensten reeds op meer dan 3.000 locaties binnen de horeca, retail en zorginstellingen. Van der Valk Exclusief Hotels was een van de eerste hotelketens die de waarde van deze service zag en Deurrubberservice heeft aangesloten als preferred supplier.

De samenwerking

Deurrubberservice ondersteunt de technische dienst van de hotels met het vervangen van deurrubbers. Dit werkt als volgt: alle deurrubbers van de koelingen binnen een hotel worden in kaart gebracht. Denk hierbij aan de koelwerkbanken in de keuken, de barkoelingen in de hotelbars en de koel- en vriescellen in het magazijn. De monteurs van Deurrubberservice meten alle deurrubbers in en coderen deze met een sticker en uniek deurrubber ID.

Zij kijken altijd of er een beter alternatief beschikbaar is dan het originele deurrubber. Dit kan een profieltype zijn dat makkelijker schoon te maken is of een kwalitatief beter materiaal met een langere levensduur. Aan de hand van de deurrubber ID’s kan in de toekomst direct het juiste deurrubber besteld worden. De technische dienst gebruikt het systeem van Deurrubberservice om te bestellen en kiest daarbij of ze de montage in eigen beheer uitvoeren of dat een monteur van Deurrubberservice wordt ingeschakeld. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de deurrubbers geborgd is binnen de hotels van Van der Valk Exclusief.

Duurzame hotels. Hotels met een groen hart.

De keukenbrigades in de restaurants bereiden elke dag de lekkerste gerechten. Gemaakt van de mooiste ingrediënten voor een smaakvol diner, lunch, ontbijt of borrel. Er worden hierbij veel producten gekoeld in de hotels. Van der Valk Exclusief Hotels genieten hierbij de hoogste Green Key waardering. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de Hospitality branche. Er wordt alles aan gedaan om het milieu te sparen zonder dat gasten inleveren op comfort en kwaliteit.

Het voorkomen van voedselverspilling is daarbij een belangrijk onderwerp binnen de hotels van Van der valk Exclusief. Als een koeling niet op temperatuur blijft, behouden de producten minder lang hun kwaliteit en versheid waardoor derving plaatsvindt.

Daarnaast laat een defect deurrubber koude lucht uit de koeling ontsnappen met als gevolg dat de koelcompressor harder moet werken om de ingestelde temperatuur te halen. Het defecte deurrubber vervangen bespaart tot 25 procent op het energieverbruik waardoor de investering zich al snel terugverdient.

Door de slimme samenwerking met Deurrubberservice wordt bij slijtage het deurrubber van de koeling snel vervangen. Een goede reden voor verlenging van de samenwerking, wat mede het belang van MVO binnen Van der Valk Exclusief Hotels en Deurrubberservice bevestigd.

Als partners verder kijken

Maico Bennis:

“Goed sluitende koelingen onderstreept duurzaam ondernemen. We zien dat dit een belangrijk onderwerp is binnen Van der Valk Exclusief Hotels. Het is mooi te zien dat we het vertrouwen krijgen om mee te mogen werken aan verbetering van duurzaamheid en energiebesparing binnen deze hotelketen en kijken met vertrouwen naar een verdere samenwerking de komende jaren.”

Lars Kelters:

“Deurrubberservice is de juiste partner voor deurrubbers binnen onze organisatie. Het unieke coderingssysteem zorgt voor het juiste deurrubber en maakt het makkelijk deze via de nieuwe webshop snel te kunnen bestellen en te laten leveren. De samenwerking met onze technische diensten gaat snel en rechtstreeks waardoor werk uit handen wordt genomen binnen de gehele organisatie.”

Overig nieuws