Voorraadbeheerder Bevinco zoekt franchisenemers

15 augustus 2014
Voorraadbeheerder Bevinco zoekt franchisenemers

Het bedrijf Bevinco, gespecialiseerd in het voorraadbeheer van bars, restaurants en hotels zoekt op donderdag 4 september naar geïnteresseerde
franchisenemers.

*Presentatie*
Op deze dag geeft de directie een presentatie voor horeca eigenaren en geïnteresseerde mensen voor een franchise contract. Het bedrijf ziet Nederland als een belangrijke pilot om hun positie binnen West-Europa verder uit te bouwen. Bevinco is sinds de jaren ‘80 specialist op het gebied van profit management voor de drankverstrekkende horeca. Het van origine Canadese bedrijf profileert zich als onafhankelijke partner van de horeca die ‘ontzorgt’ op het gebied van winstcontrole op voorraadbeheer.

*Controles*
"Ondernemers houden er niet van om controles uit te voeren", aldus Frank van der Kroon, een van de Nederlandse oprichters van Bevinco. "Wereldwijd zien we hetzelfde plaatje. Mensen starten een horecabedrijf omdat ze geïnteresseerd zijn in marketing, beleving, entertainment en vooral andere mensen. Maar niet om de voorraden dagelijks met de verkoopcijfers te matchen, magazijnen te controleren, steekproeven te nemen etc. Bevinco neemt voor een vast en overzichtelijk bedrag deze zorg over en zorgt in 99% van de gevallen voor tastbaar resultaat. Onze ontwikkelde voorraadbeheeroplossingen stellen bars en restaurants in staat hun winst te verhogen met meer dan 10% van hun bruto-omzet en hun drankverlies te verminderen tot 5%", vult Van der Kroon aan.

*Automatisering*
Van der Kroon legt verder uit: "Alleen al in de horecasector bestaan er wereldwijd honderden automatiseringssystemen. Wij zijn van mening dat deze niet optimaal werken. Geen enkel softwareprogramma, kassasysteem of supportcenter kan feilloos aangeven waar en hoe er gefraudeerd wordt. Na 30 jaar ervaring met duizenden horecabedrijven hebben we bij Bevinco alles wel een keer gezien; personeel dat zelf dranken inkoopt, kassasystemen tussentijds manipuleert, budget spirits mixt met premium brands of gewoon teveel drankjes weggeeft of zelf consumeert. Bevinco kan werken met alle systemen maar voegt hier menselijke controles aan toe. Wij sluiten contracten af met bars om voor enkele uren per week dit werk uit handen te nemen met financieel gewin voor de ondernemer plus het voordeel dat hij zich meer op zijn gasten kan richten."

*Voorbereiding*
Momenteel bereidt Bevinco de toetreding op de Nederlandse markt voor. Dit najaar zullen de eerste contracten met Nederlandse bars worden afgesloten. Dit zijn volgens Van der Kroon individuele horecabedrijven maar ook ketens die één van hun vestigingen als pilot willen inzetten. Bevinco is ter aanvulling van het Nederlandse team nog op zoek naar zelfstandige ervaren franchisenemers die een regio in beheer zullen krijgen.

Programma 4 september 2014
Amsterdam ArenA – Straatsburg ’88 zaal
14.00 Ontvangst
14.15 Presentatie Bevinco
14.30 Workshop
15.30 Touch the grass ArenA
16.00 Afsluiting

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te mailen naar "info@pitchpr.nl.":mailto:info@pitchpr.nl

~Christel Tuin~

Overig nieuws