Nieuwe chef-kok bij Grand Winston

11 juli 2012 |
Nieuwe chef-kok bij Grand Winston<

Patrick Noordzij is de nieuwe chef-kok van Worldhotel Grand Winston. Met zijn 20 jaar ervaring is Noordzij in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de keukens van het viersterrenhotel.
Hieronder vallen het restaurant Grand Canteen, de bar/lounge, de ruime zalenaccommodatie en de private dining room LEDS.

Gerenommeerde keukens
Tijdens zijn carrière behaalde Noordzij de titels van Leermeester en Operationeel Manager SVH. Hij bekleedde diverse leidinggevende functies in de gerenommeerde keukens van Hotel Des Indes in Den Haag, restaurant Las Palmas van Herman den Blijker in Rotterdam en het Palace Hotel in Noordwijk.

Terugkeer
De chef-kok keert na een aantal jaar met enthousiasme terug naar het Worldhotel Grand Winston, nadat hij er in 2004 al werkzaam was als souschef onder Imko Binnerts in restaurant LEDS.

Ingrediënten
Patrick Noordzij: "Ik werk het liefste met producten met een verhaal. Zo gebruik ik bijvoorbeeld het Maas-, Rijn- en IJssel rundvlees van slager Piet van den Berg. Deze roodbonte koeien begrazen de groenzoom verderop in Berkel.”

Verfrissende energie
Arjan van Esveld, general manager van het hotel: “We zijn allen verheugd om Patrick weer te mogen verwelkomen in ons team. Hij brengt een hoop expertise, ervaring en verfrissende energie met zich mee, bovendien is hij reeds bekend met onze organisatie en haar mensen. Onze vaste gasten zijn blij hem terug te zien en zelf kijken we er naar uit opnieuw met Patrick samen te werken.”

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Internationaal
CBS: passagiers nationale luchthavens 98% gedaald in april

In april 2020 reisden bijna 134 duizend passagiers van en naar de vijf nationale luchthavens, 98 procent minder dan in april 2019. Het vrachtvervoer daalde in deze periode met 25 procent tot 103 duizend ton aan vervoerd gewicht. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Vanweg...

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
"Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: