Zo zorg je eenvoudig voor zichtbare luxe in een hotelkamer

Auteur: Redactie
Branded Content 2 mei 2022
Zo zorg je eenvoudig voor zichtbare luxe in een hotelkamer

Voor hotelgasten draait het tegenwoordig om een totaalbeleving, waarbij een gevoel van luxe op de kamer centraal staat. Maar hoe upgrade je hotelkamers op een snelle en kostenefficiënte manier? Goed nieuws: met een relatief kleine ingreep kun je kamers eenvoudig naar een hoger niveau tillen.

Een totaalervaring bieden

Vroeger waren hotelkamers vooral functioneel. Er moest warm water zijn en een prettig kussen, en dat was het wel zo’n beetje. Die tijden zijn veranderd. Matthijs de Rooij, General Manager van SMEG Nederland: ‘Tegenwoordig willen hotelgasten, zowel zakelijk als privé, een experience. Die trend zag je eerst voornamelijk in de Verenigde Staten en Azië, maar Europese hotels maken nu een inhaalslag. Gasten verlangen ook hier luxe, wellness en inspiratie. Ze willen omringd worden door mooie spullen.’

Om als hotel in die behoefte te voorzien, is het van belang je zichtbaar te onderscheiden. Natuurlijk kun je denken aan de laatste trendkleur op de muren of een speciale wastafel, maar zulke veranderingen zijn ingrijpend en kostbaar. Bovendien zijn ze niet noodzakelijk om een luxueuze uitstraling te creëren. Matthijs: ‘Met stijlvolle eyecatchers kun je je ook esthetisch profileren. Als je bijvoorbeeld kiest voor een waterkoker van SMEG op de hotelkamer, dan heb je daar direct een apparaat staan dat schoonheid en design uitstraalt.’

 

De kracht van esthetiek

SMEG is een Italiaans love brand geworden dankzij de visuele aantrekkingskracht van de producten. Die uitstraling zorgt, in combinatie met de organische bediening en de hoge kwaliteit van de producten, voor de perfecte mix van esthetiek en functionaliteit. Als je next level luxe wilt in je hotelkamers, dan zit je goed bij SMEG.

Neem bijvoorbeeld de volautomatische koffiemachine van het merk. Knap Italiaans design, waaruit een kopje échte Italiaanse espresso of lungo komt. Matthijs: 'Niets is toch fijner dan 's ochtends wakker worden met de geur van gebrande koffiebonen in je hotelkamer? Met één druk op de knop hoor je zachtjes de bonen malen terwijl de koffie in je kopje valt.' En mooi meegenomen: de apparaten zijn compact en eenvoudig schoon te maken.

Kies voor kleur

Producten van SMEG zijn leverbaar in alle kleuren van de regenboog, met zowel een matte als glanzende afwerking. Ideaal om mee te in te richten. Matthijs: 'Gangen of kamers met een kleurthema zijn niet meer weg te denken uit de hotelbranche. SMEG maakt het makkelijk om geschikte apparatuur te vinden die daarbij aansluit. Je kunt alle kanten op: van luxueus mat champagne tot glanzend pastelroze. Het behoort zelfs tot de mogelijkheden om voor een custom kleurdesign te gaan'.

SMEG heeft zo'n uitgebreid kleurenpalet dat je perfecte match er altijd tussen zit. Ook voor je minikoelkast. Voordeel daarbij is dat de minikoelkasten vrijstaand zijn, waardoor de kleur, afhankelijk van de positie in de hotelkamer, van alle kanten zichtbaar is. Nog een idee: je kunt ook gaan voor zowel een minikoelkast, koffiemachine als waterkoker op de kamer in een kleur die afwijkt van het verdere kleurthema. Zo creëer je aan de hand van de uniformiteit van het design een luxueuze uitstraling.

Next level luxe

SMEG heeft op zowel nationaal als internationaal niveau een schat aan ervaring met het leveren van apparatuur voor hotelkamers van boutique tot keten. Wat al deze kamers met elkaar gemeen hebben is de luxe die ze uitstralen door gasten te omringen met mooie spullen. Ze bieden de beleving waar hotelgasten anno 2022 naar op zoek zijn, en zorgen ervoor dat ze vol inspiratie weer naar huis gaan.

Wil je hotelkamers ook door middel van een eenvoudige ingreep naar next level luxe tillen, en je positioneren binnen het premium segment? Investeer dan in de waterkokers van SMEG (verkrijgbaar in 0,8 of 1,7 liter, met of zonder variabele temperatuur), de volautomatische koffiemachines van SMEG (met of zonder stoomfunctie) en/of de minikoelkasten van SMEG (34 of 122 liter, met of zonder minibarinrichting, links- of rechtsdraaiend). Neem bij interesse contact op via info@smeg.nl of 06-51072420 voor meer informatie of een offerte op maat.

 

Overig nieuws