Afgelopen vrijdag, 12 april, heeft de Saxion Hotel Management opleiding afscheid genomen van Piet Boogert als lid van het Saxion Industry Advisory Boa...
De huidige situatie op de energiemarkt stelt horecaondernemers voor diverse problemen. Door netcongestie is het niet altijd mogelijk een (verzwaarde)...
Ferran Adrià, de vader van de moderne westerse gastronomie en een van de meest invloedrijke chef-koks ter wereld, opent de deuren van elBulli18...
Het lectorenplatform Hospitality, Tourism, Innovation & Technology Experts Network (verder HTIT-EN) heeft een subsidie van 100.000 euro toegekend...
Na een toegewijde periode van ruim negen jaar, waarin Dirk Beljaarts zich met hart en ziel heeft ingezet voor de belangen van de horeca, vertrekt hij...
Barstro Prins & Aap opent in het bekende boutiquehotel Andaz Amsterdam Prinsengracht. Prins & Aap is een combinatie van een creatieve bar en e...
Een Michelinster levert prestige op, en misschien ook wel een commercieel voordeel. Een paar jaar geleden signaleerde Hospitality Management de trend...
Het familiebedrijf Bulsink profileert zich nadrukkelijk als dé bouwpartner voor de hospitalitysector, in binnen- en buitenland. Het bedrijf, da...
Het in Nederland gevestigde Mews, de toonaangevende hospitality cloud, heeft aangekondigd dat het 110 miljoen dollar ophaalt in een nieuwe financierin...
Deze week markeert het begin van de publieksronde van de Hotel Website of the Year verkiezing, een jaarlijks evenement dat de crème de la cr&eg...
Stardekk, een toonaangevende speler op het gebied van channelmanagement- en distributiesoftware voor de logiessector, heeft vandaag aangekondigd dat h...
De congresindustrie heeft door de coronapandemie een stap terug moeten doen, maar benadert inmiddels het niveau van voor 2020. Senthil Gopinath, CEO v...
In aanloop naar de Independent Hotel Show Amsterdam werpt trend-forecaster Vincent van Dijk vast licht op enkele ontwikkelingen binnen de ho...
Vanaf 1 februari zal Roos Stevens het team van restaurant Flore(**) versterken in haar nieuwe rol als maître d’. Zij zal onder andere vera...
In aanloop naar de Independent Hotel Show Amsterdam werpt trend-forecaster Vincent van Dijk vast licht op enkele ontwikkelingen binnen de hospitality-...
Op 12 en 13 maart vindt de Independent Hotel Show Amsterdam plaats. Het is een boetiekbeurs voor decision makers van onafhankelijke en luxe...
Creating Memorable Hospitality Experiences: Unveiling the Future of Hotel Excellence Betreed de grensverleggende wereld van innovatie op Horecava tij...
Illusionist Victor Mids - bekend van het populaire televisieprogramma MINDF*CK - brengt in het najaar van 2024 zijn nieuwste show ‘Neuromagic&rs...
Louvre Hotels Group is de op één na grootste speler in de hotelsector in Frankrijk en Europa. De groep, met merken als Campanile, Golden...
In dit feestelijke overzicht duiken we in de meest opmerkelijke momenten van het afgelopen jaar. We blikken terug op de best gelezen artikelen, onthul...
Sweeply, een toonaangevende innovator in housekeeping en taakbeheeroplossingen voor de hospitalitysector, kondigt met trots haar strategische partners...
Heb jij een passie voor hospitality? Heb je een goede kijk op eigentijdse en innovatieve restaurantconcepten? Zou je het meer dan leuk vinden om stude...
Sterke punten bundelen en synergieën benutten. De opkomende Oostenrijkse hotelgroep Alpin Family zet de koers uit voor de toekomst, door samen te...
In een wereld vol duurzaamheidsbeloften biedt Bucuti & Tara Beach Resort de garantie voor een klimaatpositieve vakantie-ervaring. Bucuti & Tar...
Er is een groeiend bewustzijn rondom reizen (denk aan vliegschaamte) en vooral de generaties Y en Z lijken zich zorgen te maken over de impact hiervan...
Oranje is geen gebruikelijke huiskleur voor een hotel, maar bij Hotel Papendal is er vrijwel geen ontkomen aan. Dat is niet zonder reden, aangezien he...
Wat als de parkeerervaring van een gast bij aankomst al vijfsterrenwaardig is? De eerste indruk maak je namelijk maar één keer. Binnenko...
Deze maand valt bij iedere hotelier weer de gloednieuwe Hotel & Innovatie-special van Hospitality Management op de deurmat. Met deze keer op de co...
Duurzaamheidsuitdagingen en -kansen voor de hotellerie in het licht van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), ook voor wie niet CSRD...
Duurzaamheid staat centraal bij hotel Kapellerput in Heeze, waar de toewijding om bewust om te gaan met het milieu diep in hun DNA is verankerd. Met e...
Het beheren van een hotel wordt steeds complexer, vooral voor exploitanten die het alleen proberen te runnen. Het is geen eenvoudige taak voor hotelie...
Bob W is een duurzaam en stijlvol alternatief voor hotels en andere short stay verhuurders. De aanbieder van exclusieve appartementen opent de eerste...
Zonnecollectoren die voor warm water zorgen, een draaiend restaurant met uitzicht, een volledig geautomatiseerde parking en hotelkamers die de gast op...
Een frisse wind waait door het gastronomische landschap van Cadzand met de aankondiging van 'Demain'. Chef-kok Dani Hoefnagels, nu nog aan het roer bi...
Amsterdam maakt kennis met skylounge Ventuno, gevestigd op de 21ste verdieping van het Ruby Emma Hotel. Het uitbundige, doch stijlvolle interieur is g...
Positieve ontwikkelingen voor Leonardo Hotels: Thomas Kortleve, voorheen director of operation bij Hotel Des Indes, is per 1 oktober de nieuwe general...
Ze zijn robuust, ideaal voor openbare sanitaire ruimten, maar nu ook dankzij de nieuwe metallische kleuren en de kleur grafiet geschikt voor designtoe...
Met één restaurant, twaalf hotelkamers en één appartement is de Zevende Heerlijkheid in Slenaken, Zuid-Limburg, sinds deze...
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen Nederlandse hoteliers – werkzaam in het b...
Sheraton Amsterdam Airport Hotel zet de toon voor een duurzamere toekomst met de introductie van ‘Gouden Brood’, een innovatief bierconcep...