Taylor Swift doet op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 juli in het kader van haar ‘The Eras Tour’ de Johan Cruijff ArenA aan en ook in...
Michelin heeft maandag zijn eerste selectie van Michelinsleutels bekendgemaakt. Het Franse bedrijf stond al bekend vanwege de sterren die aan restaura...
Relais & Châteaux verwelkomt weer twaalf nieuwe leden in de collectie. De nieuwe leden delen hun visie op gastvrijheid, inzet voor authentic...
Dusit International begon in 1948 met één hotel in Bangkok en is in de 75 jaar erna uitgegroeid tot een speler van formaat op de mondial...
In de jaren 90 werd de cocktailindustry gedomineerd door zoete, felgekleurde drankjes. De jaren 2000 leunden op klassiekers zoals Old Fashioned, Sazer...
Dit is het eerste artikel van een nieuwe reeks over erfgoedhotels in het dossier Erfgoed: Onbetaalbare charme of nieuw verdienmodel?'. Hier vindt u ar...
LEO’s International Flavors viert op vrijdag 26 januari 2024 haar tweede verjaardag. Ter gelegenheid van het tweejarig bestaan organiseert Leona...
Nu 2024 aan de horizon verschijnt, denken we massaal al na over de vakanties van het komende jaar. Booking.com brengt met haar jaarlijkse onderzoek na...
Relais & Châteaux is verheugd tien nieuwe leden in de collectie te verwelkomen en breidt zijn bereik uit met een nieuwe bestemming in Egypte...
Hotel Okura Amsterdam opent het feestdagenseizoen met de tweede pop-up store in de geschiedenis, Festive Pop-up. Bezoekers vinden hier tot en met 7 ja...
De Raad van Toezicht van Hotelschool The Hague heeft, met ingang van 1 oktober 2023, Rogier Busser benoemd tot decaan en lid van het College van Bestu...
Volgend jaar zet driesterrenchef Jacob Jan Boerma zijn loopbaan voort in Kasteel Oost, gelegen in het Zuid-Limburgse Eijsden. Dit initiatief komt van...
Het Hotel Okura Amsterdam opent vandaag zijn Pop-up Pastry, een pop-up store op de begane grond van het vijfsterrenhotelhotel waar tot 3 september amb...
Hotel Okura Amsterdam en Brouwerij Homeland hebben opnieuw de handen ineengeslagen en een bier gelanceerd. Na de eerdere Okura Tripel, die in november...
Cocktails als de pornstar martini, espresso martini en aperol spritz zijn in veel hotelbars niet meer weg te denken. Het bierlandschap is ook verander...
De Michelingids Nederland 2023 verwelkomt maar liefst 17 (zie lijst onderaan) nieuwe sterren. Zo worden in Maastricht twee historische restaurants opn...
WorldHotels Collection heeft vandaag de uitbreiding van haar hotelaanbod met vijf nieuwe hotels in Europa en Azië aangekondigd. Hoogtepunten...
The Dylan Amsterdam opent op woensdag 1 maart 2023 een Chef’s Table concept met plaats voor 6 gasten per dag in samenwerking met Chef Filip...
In aanloop naar de Independent Hotel Show Amsterdam werpt trend-forecaster Vincent van Dijk vast licht op enkele ontwikkelingen binnen de hospitality-...
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen Nederlandse hoteliers – werkzaam in het b...
Het is officieel: Laurent Gardinier is benoemd tot opvolger van de huidige voorzitter Philippe Gombert van Relais & Châteaux. Hij neemt de f...
Ik hoop toch zo dat er over tien jaar weer een Floriade komt! Ik stel voor dat Oude Pekela en Nieuwe Pekela de handen ineen slaan en een onhandig gele...
Chen Arets heeft ‘hospitality’ in het dna. Daarnaast is hij een tech-liefhebber. Niet zo verwonderlijk dat die eigenschappen samenvloeien...
Nu het lijkt alsof we corona achter ons hebben gelaten, treden er nieuwe uitdagingen op waar de toerismebranche mee moet omgaan. De oorlog in Oekra&iu...
In maart 2022 opende het nieuwe advocatenkantoor ‘LOFF advocaten’ haar deuren. Oprichters Alex Prascevic en Eefje Ruiter waren voorheen we...
In november 2021 kondigde Relais & Châteaux Weeshuis Gouda (WSHS) al de komst aan van Remco Kuijpers als chef van restaurant LIZZ. Inmiddels...
Leonardo Royal Hotels introduceert een nieuw foodconcept in haar twee hotels in Den Haag en Amsterdam: LEO'S International Flavors. Na het succes...
Van 3 tot en met 19 maart creëren de executive chefs van restaurant Yamazato en Ciel Bleu gezamenlijk een Omakase menu met 16...
Zoku en de Franse investerings- en ontwikkelingsmaatschappij Covivio, maken vandaag bekend samen een hotelmanagement contract te hebben getekend voor...
Onno Kokmeijer gaat per 1 januari 2022 het tweesterrenrestautrant Ciel Bleu verlaten. Arjan Speelman, die met Kokmeijer jarenlang een ambitieus en suc...
De term herberg kom je niet vaak meer tegen; het wordt overwegend in historische context gebruikt. Een herberg is evenwel een kleinschalig bedrijf dat...
De gastvrijheidsindustrie heeft een lange weg afgelegd op het gebied van innovatie. De sleutel is in veel hotels vervangen door geavanceerde toegangst...
De Nederlandse hotellerie levert al decennia hoteldirecteuren en general managers af aan het buitenland. Internationaal carrière maken is voor...
Hotel Okura Amsterdam bestaat 50 jaar. Op 24 september 1971 opende Hotel Okura Amsterdam zijn deuren. Vanaf het eerste moment is het vijfsterrenhotel...
De afgelopen decennia ging er geen jaar voorbij of er woedde wel een zware crisis ergens in de wereld, met gevolgen voor de hotellerie wereldwijd. Van...
De ontwikkelingen op het gebied van robotisering en automatisering binnen de hospitalitybranche volgen elkaar snel op. Experts en onderzoekers adviser...
The Londoner heeft officieel zijn deuren geopend in het hart van het iconische Leicester Square in Londen. The Londoner, van een van de groo...
The Londoner lanceert in september 2021 zes unieke horecavoorzieningen die de erfenis van West End eren en opnieuw vormgeven. Gecreëerd voor...
Het witte hotel met de groen-witte markiezen bepaalt het beeld aan de brede doorgaande straat van Hoogezand, vroeger het Winschoterdiep. Sinds 1901 is...