Zoku opent in Parijs vierde hotel

Auteur: Redactie
Opening Internationaal 13 april 2023
Zoku opent in Parijs vierde hotel

Met al drie locaties in Amsterdam, Kopenhagen en Wenen opent de innovatieve nieuwe hotelketen Zoku haar vierde locatie in de creatieve hoofdstad Parijs: een hotelconcept, ook geschikt voor langdurig verblijf, dat internationaal wonen en werken voor de moderne professional vergemakkelijkt.

Het hotel beschikt over privélofts in appartementstijl en sociale ruimtes op het dak. Deze brengen zowel reizigers als de lokale gemeenschap samen. Gelegen tegenover het gerechtshof in het 17e arrondissement, ligt Zoku Parijs op 10 minuten rijden van het hart van de stad en op 1 minuut lopen van het metrostation Porte de Clichy.

Designgeleide dakruimtes

Verspreid over de bovenste 3 verdiepingen van het Stream Building, zullen in dit gemengde gebouw van 16.000m² 109 Lofts, een rooftop restaurant en bar, evenals coworking ruimtes en vergaderzalen te vinden zijn. Op het dak van deze sociale ruimtes bevindt zich een dakboerderij (1.200m²) die de verse kruiden levert die Zoku's Living Kitchen gebruikt om een lokale toets te geven aan hun gerechten.

Al deze ruimtes zijn helder verlicht en ontworpen in samenwerking met de architectuur en design studio, Concrete. "Nu hybride werken mainstream wordt, omarmen meer bedrijven deze trend. Zoku is een voorloper in het creëren van gebouwen voor gemengd gebruik voor internationaal wonen, werken en netwerken in heel Europa. Zoku Parijs komt ten goede aan de internationale zakenreizigers en lokale Parijse bedrijven in deze belangrijke creatieve hoofdstad. Door zowel duurzame elementen en multifunctionele ruimtes, is Zoku er trots op deel uit te maken van een gebouw dat het Zoku-DNA toont", zegt Marc Jongerius, directeur en medeoprichter van Zoku.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws