Amstel Hotel benoemt Thomas Kuiper tot F&B Director

Auteur: Redactie
Personalia 23 mei 2023
Amstel Hotel benoemt Thomas Kuiper tot F&B Director

De 36-jarige Thomas Kuiper is aangesteld als F&B Director van het Amstel Hotel. Hij is verantwoordelijk voor alle horeca- en F&B-activiteiten binnen het Amsterdamse vijfsterrenhotel.

Kuiper komt van het Four Seasons Resort O’ahu Hawaii waar hij werkzaam was als assistent F&B Director. Na onder meer twaalf jaar bij de high-end hotelketen te hebben gewerkt, keek Kuiper uit naar een nieuwe uitdaging. Hij verruilde het warme Hawaii voor het koude Nederland om hier met een hedendaagse visie de F&B van het Amstel Hotel onder handen te nemen.

Aandacht

Kuiper: “Het Amstel Hotel krijgt het komende jaar de aandacht die ze verdient en daar hoort hoogwaardige horeca en F&B bij. Aan mij de taak om met een moderne visie een nieuwe strategie uit te stippelen. Ik ben aangesteld om samen met de chef-kok vernieuwing te brengen en ervoor te zorgen dat het Amstel Hotel deel uitmaakt van de culinaire top. Zo wordt het restaurant toegankelijker voor Amsterdammers en er gaat een frisse wind door de bar, banqueting en roomservice. Natuurlijk allemaal in lijn met, en passend bij de 'Grande Dame' van Amsterdam.”

Het Amstel Hotel ondergaat het komende jaar een grondige verbouwing, om te transformeren naar een luxe toevluchtsoord waar excellente service, hoogwaardige f&b en exceptionele hotelkamers gasten van over de hele wereld trekken, maar ook uit de stad. Het hotel zal tijdens de verbouwing open blijven.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Overig nieuws