Arend Hardorff benoemd tot decaan en lid van het College van Bestuur van Hotelschool The Hague

30 april 2018 | David Bakker

De Raad van Toezicht van Hotelschool The Hague is verheugd aan te kondigen, dat Arend Hardorff, met ingang van 14 augustus 2018, wordt benoemd tot decaan en lid van het College van Bestuur. In zijn rol als decaan zal hij verantwoordelijk zijn voor onderwijs en onderzoek.

Wolfgang M. Neumann, voorzitter Raad van Toezicht: “Met veel genoegen heten wij Arend welkom bij Hotelschool The Hague. Mede dankzij zijn passie voor onderwijs en diepgaande kennis zijn wij ervan overtuigd dat Arend een grote bijdrage kan leveren aan de academische kwaliteiten waar onze school om bekend staat.”

Arend Hardorff is momenteel directeur en decaan van de ‘Academy for Leisure’ van NHTV Breda University of Applied Sciences. Verder is hij lid van de raad van commissarissen van verschillende organisaties. Arend heeft ‘Leisure Studies’ gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, aangevuld met verschillende managementprogramma's.

Samenwerking

Arend Hardorff: "Ik kijk er erg naar uit om samen met de medewerkers en de studenten van Hotelschool The Hague voort te bouwen op de indrukwekkende reputatie van deze school, zowel in de internationale gastvrijheidsbranche als in de onderwijssector."

Met het opleiden van de volgende generatie van gastvrije managers, wil Hotelschool The Hague bijdragen aan het creëren van een toekomst waarin gastvrijheid de hoofdrol speelt. Samen met Regine von Stieglitz, voorzitter College van Bestuur, zal Arend Hardhorff verder richting geven aan de toekomst van Hotelschool The Hague.

Regine von Stieglitz: "Ik ben ervan overtuigd dat we met de benoeming van Arend ons team verder versterken en onze internationale academische gemeenschap op een zeer solide wijze verder zullen ontwikkelen.”

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Accor Interview Longread
Caro van Eekelen van AccorHotels: ''Zeg eens 'ja' op uitdagingen''

Met haar aanstelling in 2009 werd Caro van Eekelen de eerste vrouwelijke country director van AccorHotels. Dat was baanbrekend voor de organisatie en maakte haar tot rolmodel voor veel vrouwen in de hospitalitybranche. “Hoe ik het zo ver heb geschopt? Door altijd ja te zeggen op uitdagingen!&r...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Elke werkgever kampt vroeg of laat met een medewerker die het in het functioneren laat afweten. Van een werkgever wordt verwacht een gedegen verbeterplan op te stellen en met de medewerker te doorlopen. Een verbeterplan kent duidelijke doelen, een reële termijn waarbinnen de doelen moeten zijn ...

Advertorial Sanitair
Meer bling bling in badkamer

Midnight is de nieuwe zwarte kleur met glinsterende pigmenten. Het zorgt voor glamour en een glansrijke beleving. Verwen uw gasten met de extra luxe van Bette badarchitectuur. Exclusieve ligbaden, douchevloeren en wastafels. Fonkelende edelstenen, glanzende mineralen, goud, zilver en reflectie in...

Achtergronden F&B
Colliers International zet afdeling Food & Beverage op

Op 1 juni start vastgoedadviseur Colliers International met een nieuwe afdeling Food & Beverage onder leiding van Etienne van Unen. Deze afdeling is een uitbreiding van de afdeling Retail. Food & Beverage (F&B) speelt een steeds belangrijkere rol in het retaillandschap. Het aandeel s...

Achtergronden
Download nu de Hotel & Food & Beverage special

Hij is er! De langverwachte, jaarlijkse F&B-special van Hospitality Management is deze week op de spreekwoordelijke mat van menig hotel en hotelier gevallen. Hospitality Management wordt immers verzonden naar alle hotels in Nederland. In deze uitgave besteden we aandacht aan 'concepting'...

Hilton Achtergronden
Hilton stopt met plastic rietjes

Hilton zal tegen eind 2018 de plastic rietjes hebben verwijderd uit 650 gebouwen. Vandaag onthult Hilton ook zijn nieuwe wetenschappelijk onderbouwde 2030 doelstellingen, gericht op het halveren van de wereldwijde impact op het milieu en het verdubbelen van de investeringen met een sociaal effect. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: