Arend Hardorff benoemd tot decaan en lid van het College van Bestuur van Hotelschool The Hague

30 april 2018 | David Bakker

De Raad van Toezicht van Hotelschool The Hague is verheugd aan te kondigen, dat Arend Hardorff, met ingang van 14 augustus 2018, wordt benoemd tot decaan en lid van het College van Bestuur. In zijn rol als decaan zal hij verantwoordelijk zijn voor onderwijs en onderzoek.

Wolfgang M. Neumann, voorzitter Raad van Toezicht: “Met veel genoegen heten wij Arend welkom bij Hotelschool The Hague. Mede dankzij zijn passie voor onderwijs en diepgaande kennis zijn wij ervan overtuigd dat Arend een grote bijdrage kan leveren aan de academische kwaliteiten waar onze school om bekend staat.”

Arend Hardorff is momenteel directeur en decaan van de ‘Academy for Leisure’ van NHTV Breda University of Applied Sciences. Verder is hij lid van de raad van commissarissen van verschillende organisaties. Arend heeft ‘Leisure Studies’ gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, aangevuld met verschillende managementprogramma's.

Samenwerking

Arend Hardorff: "Ik kijk er erg naar uit om samen met de medewerkers en de studenten van Hotelschool The Hague voort te bouwen op de indrukwekkende reputatie van deze school, zowel in de internationale gastvrijheidsbranche als in de onderwijssector."

Met het opleiden van de volgende generatie van gastvrije managers, wil Hotelschool The Hague bijdragen aan het creëren van een toekomst waarin gastvrijheid de hoofdrol speelt. Samen met Regine von Stieglitz, voorzitter College van Bestuur, zal Arend Hardhorff verder richting geven aan de toekomst van Hotelschool The Hague.

Regine von Stieglitz: "Ik ben ervan overtuigd dat we met de benoeming van Arend ons team verder versterken en onze internationale academische gemeenschap op een zeer solide wijze verder zullen ontwikkelen.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: