De portfolio van WorldHotels Collection groeit met vijf nieuwe hotels wereldwijd

Auteur: Redactie
Opening 10 maart 2023
De portfolio van WorldHotels Collection groeit met vijf nieuwe hotels wereldwijd

WorldHotels Collection heeft vandaag de uitbreiding van haar hotelaanbod met vijf nieuwe hotels in Europa en Azië aangekondigd. Hoogtepunten van deze recente toevoegingen aan de portefeuille zijn de lancering van het merk in Griekenland, de introductie van de Crafted-collectie in Spanje, een nieuw Elite-collectiehotel in Amsterdam en een nieuw hotel in Tokio. Met deze nieuwe hotels aan boord ligt de portefeuille van WorldHotels op schema om in 2023 met 40-50 hotels te groeien. 

“WorldHotels beleeft dit jaar een enorm momentum nu we opwindende hotels over de hele wereld in onze portefeuille opnemen”, zei Ron Pohl, President van WorldHotels. “Onze hotels brengen bestemmingen tot leven en stellen onze gasten echt in staat om de wereld te ervaren. Terwijl we ons merk blijven laten groeien in belangrijke markten, zijn we erg trots op het verwelkomen van panden die authentieke, unieke ervaringen bieden en tegelijkertijd het hoogste niveau van service en voorzieningen bieden.” 

1.  De Sofraga Palacio, Spanje, Crafted-collectie: Het Sofraga Palacio, een 4-sterrenhotel met 27 luxueuze en unieke kamers en suites, in de historische stad Avila, maakte deel uit van de uitgebreide restauratie van het oorspronkelijke 16e-eeuwse Palacio. De accommodatie, het eerste Crafted-collectiehotel in Spanje, heeft zijn historische architectuur behouden en biedt tegelijkertijd alle moderne comfort en gemakken. Het Sofraga Palacio ligt op slechts 100 meter van het stadhuis van Avila, in de buurt van populaire bezienswaardigheden. Elke kamer biedt uitzicht op het Palacio en de omgeving, en sommige bieden ook uitzicht op de beroemde Romeinse muur en de kathedraal van Avila. 

2.  Luxury Suites Amsterdam, Nederland, Elite-collectie: Luxury Suites Amsterdam is het eerste WorldHotels Elite-collectiehotel in de stad en ligt op een afgelegen eiland in het hart van de oude stad met uitzicht op de Oudeschans. Deze toplocatie voor het luxueuze hotel met 25 suites biedt gasten de perfecte balans tussen de rijke historie van de hoofdstad en de levendigheid van het moderne Amsterdam. 

3.  Makedonia Palace, Griekenland, Luxury-collectie: Het kenmerkende Makedonia Palace Hotel, gelegen aan de unieke kust van Thessaloniki, is onlangs toegetreden tot de WorldHotels Luxury-collectie als het eerste hotel van het merk in Griekenland. Hoogtepunten van deze accommodatie zijn de grootste traditionele hamam in Griekenland, een buitenzwembad aan de kust, een fitnesscentrum en saunafaciliteiten. 

4. b'mine Düsseldorf, Duitsland, Crafted-collectie: b'mine Düsseldorf zal in navolging van haar zusterhotel, b'mine Frankfurt Airport, in april 2023 toetreden tot de Crafted-collectie. Een exclusief designhotel, b'mine Düsseldorf, biedt 202 kamers met meubilair van hoge kwaliteit, drie dakterrassen, The Roof Restaurant Bar en Lounge en grote conferentiezalen. Een hoogtepunt van een verblijf in b'mine Düsseldorf is de mogelijkheid voor gasten om het gepatenteerde CarLoft-concept te ervaren, waarbij bezoekers hun voertuig kunnen meenemen naar het terras voor hun kamer.  

5.  Villa Fontaine Premier Haneda Airport, Tokio, Elite-collectie: Reizigers die op zoek zijn naar een eersteklas luxe-ervaring in de nabijheid van de luchthaven, zullen genieten van een van de 160 kamers en suites van Villa Fontaine Premier Haneda Airport. Elk van de zes verschillende kamerindelingen is bedoeld om gasten een ontspannende esthetiek te bieden, ingericht om de sfeer van traditionele Japanse schoonheid te weerspiegelen. Hoogtepunten van deze accommodatie zijn Restaurant Izumi Tenku met een panoramisch uitzicht op de berg Fuji en een schilderachtige natuurlijke warmwaterbron waar reizigers kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen na een lange dag reizen.  

Overig nieuws