Fletcher Hotels opent nieuw hotel met een ludieke actie

1 juni 2017 | Thijs Jacobs

Fletcher Hotels opent 2 juni het 80e hotel met een ludieke actie. Van vrijdag 2 juni tot en met maandag 5 juni mogen gasten bij het uitchecken zelf beslissen wat zij willen betalen voor hun overnachting in het splinternieuwe viersterren Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne.

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Na enkele maanden van renovatie opent Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe vrijdag 2 juni haar deuren. Het compleet vernieuwde hotel is gelegen op een 15 hectare groot landgoed in het Noord-Brabantse Deurne. Oorspronkelijk was het hotel een klooster, maar na een grondige verbouwing is het omgetoverd tot een modern en luxe hotel. De historie en de oorspronkelijke sfeer zijn bewaard gebleven. Deze combinatie van heden en verleden geeft Kloosterhotel Willibrordhaeghe haar unieke karakter en beleving. Het hotel beschikt onder andere over 99 luxe hotelkamers, Bar Bistro DuCo, twee ruime terrassen, fitnessruimte en een eigen multifunctionele kapel dat kan dienen als locatie voor bruiloften, feesten, partijen en uitvaarten. De kapel wordt nog maandelijks gebruikt voor vieringen van de paters, maar kan ook gebruikt worden voor begrafenissen.


Bar Bistro DuCo


Bar Bistro DuCo is dé nieuwe hotspot van Deurne waar men gezellig kan tafelen en genieten van eigentijdse gerechten geïnspireerd op de Franse keuken. De vlees- en visgerechten zullen bereid worden in de Josper houtskooloven. Deze gesloten barbecue met een uniek design geeft de gerechten een ultieme smaaksensatie.

Fletcher Hotels hecht veel waarde aan de mening van haar vaste gasten. Daarom biedt de hotelketen haar Fletcher Fans de mogelijkheid om op een unieke manier als eerste kennis te maken met het 80e Fletcher hotel, Kloosterhotel Willibrordhaeghe. Bij het uitchecken bepaalt de gast zelf wat de overnachting waard was. De actie is alléén geldig in Kloosterhotel Willibrordhaeghe van vrijdag 2 juni tot en met maandag 5 juni 2017 op basis van verblijf van twee personen en is alléén online boekbaar. De gast betaalt geen tax and handling fee. Gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel is verplicht (€16 p.p.p.n.).

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Faillissement Coronacrisis
Hotel Stroom Rotterdam failliet

Hotel Stroom in Rotterdam is failliet ten gevolge van de coronacrisis. De hoge vaste lasten en het wegvallen van inkomsten hebben ertoe geleid dat het hotelbedrijf van Edwin van der Meijde en Jantiene Berg een faillissement heeft moeten aanvragen. Van der Meijde is eveneens eigenaar van het Rotte...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Blog Coronacrisis
"Op een feestdag de horeca weer open, wie bedenkt zoiets?"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: