Hotelschool ontwikkelt Foodie Service voor Markthal

18 juli 2016 | Linda Groothuijse

Om bezoekers van de Markthal in Rotterdam nog beter wegwijs te maken in de culinairemogelijkheden, heeft Hotelschool The Hague in opdracht van de Markthal de Foodie Service ontwikkeld. Vanaf 18 juli zijn gastvrije foodspecialisten tijdens speciale acties en evenementen onder meer in te schakelen als Culi Coach.

Bezoekers kunnen kosteloos een beroep doen op de foodspecialisten, bestaande uit studenten van Hotelschool The Hague. De bezoekers worden door de Foodies meegenomen op een culinaire ontdekkingstocht langs verschillende kramen en maken kennis met bijzondere, onbekende en exotische producten. Daarnaast geven de Foodies handige tips en tricks om de culinaire kennis van de deelnemers te vergroten.

Voor Hotelschool The Hague is de samenwerking een goede kans om studenten werkervaring op te laten doen. De Markthal wil zich in de komende jaren steeds verder ontwikkelen tot dé culinaire hotspot. Met deze samenwerking tussen de Markthal en Hotelschool The Hague krijgt de hotelschool de ruimte om te experimenteren met innovatieve hospitality concepten, terwijl de Markthal extra service aan bezoekers biedt. Edgar Mulder, Centre Director Markthal: “Samen met Hotelschool The Hague kunnen we onze bezoekers een unieke ervaring bieden. De productkennis van onze ondernemers en het enthousiasme van de studenten zorgen voor bijzondere service met een smile." 

De Foodies lopen tijdens actiedagen en evenementen rond en zijn te vinden bij de ontvangstbalie van beide hoofdingangen. Meer informatie over deze nieuwe service is te vinden op www.markthal.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Internationaal
Goldman Sachs richt pijlen op overname B&B Hotels

Er zijn exclusieve gesprekken gaande tussen de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs en investeerder PAI. De gesprekken gaan in dit geval over de overname van B&B Hotels. B&B Hotels telt 476 vestigingen en de zakenbank is bereid 1,9 miljard euro neer te tellen voor de overname, zo lezen we in...

Economie Toerisme
Buitenlands toerisme groeit vooral buiten grote steden

Door de welvaartsgroei en de grotere bereikbaarheid van bestemmingen blijft het toerisme ook in de komende jaren stijgen. ABN AMRO geeft wel aan dat het tempo hiervan enigszins afneemt door de economische groeivertraging in herkomstlanden van toeristen. Hierdoor vertraagt bijvoorbeeld ook de groei v...

Personalia Hotel
Nieuwe operations manager Landgoed Huize Bergen

Hubèrt van den Heuvel is de nieuwe operations manager van Landgoed Huize Bergen te Vught. Van den Heuvel heeft in het verleden veel ervaring opgedaan binnen de hospitality. De afgelopen 10 jaar heeft hij gewerkt als (interim)bedrijfsadviseur voor horecabedrijven op het gebied van conceptontwi...

Hotelbouwplannen Culinair
Nieuwe hotelkamers voor sterrenrestaurant Valuas Venlo

Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft 13 totaal vernieuwde hotelkamers in gebruik genomen. Bij de inrichting is de natuur gebruikt als inspiratiebron en speelt duurzaamheid een grote rol. Het is de derde grote verbouwing in acht jaar voor eigenaar Eric Swaghoven, die eerder het restaurant en de ke...

Tech Advertorial
Best Western City Hotel de Jonge kiest voor PMS van Guestline

Het Best Western City Hotel de Jonge is sinds 1874 een begrip in de hoofdstad van Drenthe en beschikt over 72 hotelkamers, restaurant en 8 vergaderzalen. Het hotel kiest voor een PMS-systeem van Guestline. Rob Riper, algemeen directeur van Best Western City Hotel de Jonge: Met de installatie heb...

Personalia
Transfers binnen Hotel Okura

Met het aantreden van Michiel Roelfsema als general manager van Hotel Okura Amsterdam vinden er verschuivingen binnen het managementteam plaats. Michiel Roelfsema maakt bekend dat Femke Groeneveld-Weller en Jos Pallandt, beiden reeds werkzaam in het hotel, nieuwe verantwoordelijkheden op zich nemen....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: