Hagelnieuw Dormio Resort Nieuwvliet-Bad opent in juli 2023

Auteur: Redactie
Economie 19 januari 2023
Hagelnieuw Dormio Resort Nieuwvliet-Bad opent in juli 2023

Het aanbod aan vakantiehuizen in eigen land wordt in juli uitgebreid met het gloednieuwe Dormio Resort Nieuwvliet-Bad in Zeeuws-Vlaanderen. Op het resort staan 124 luxe vakantiewoningen, voor twee tot twintig personen.

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad voegt een luxueus en vernieuwend aanbod toe aan de bestaande vakantiewoningen in de omgeving. De woningen zijn geïnspireerd op Zeeuwse boerderijen en visserswoningen, maar in uitvoering zeer eigentijds; duurzaam gebouwd, uitgerust met zonnepanelen en een eigen laadpaal voor elektrische auto’s.

De 124 luxe vakantiehuizen zijn uitgevoerd in 22 verschillende woningtypen. Er zijn Wellnesswoningen met een privé wellness voor de nodige ontspanning, voor gezinnen met (kleine) kinderen zijn de Kidswoningen aan een omheind speelveld ideaal en er zijn groepsaccommodaties voor gezelschappen tot 20 personen.

Woningen

Voor Nieuwvliet-Bad ontwikkelde Dormio twee nieuwe typen vakantiewoningen. De Poolwoningen hebben een eigen verwamrd binnenzwembad. Deze slim ontworpen woningen met privé pool, waar je zicht op hebt vanuit de woonkamer, zijn geschikt voor gezinnen met kinderen en voor een familie- of vriendenuitje met 8 tot 12 personen. Ook de Petswoningen zijn nieuw ontwikkeld. Deze huisdiervriendelijke vakantiewoningen zijn helemaal afgestemd op een verblijf met je trouwe viervoeter, die de omheinde tuin als zijn privédomein heeft.

Overig nieuws