Hotelbouwplannen 2016: 158 nieuwe hotels

2 juni 2017 | Roy Spijker

Sinds 1999 publiceren wij zes keer per jaar de nieuwsbrief Hotelbouwplannen. Een jaarabonnement voor deze nieuwsbrief kost 880 euro. Een keer per jaar bundelen we deze zes edities tot een mooi boek. Deze staat nu voor u klaar voor 195 euro! In Hotelbouwplannen 2016 staan 158 nieuwbouwplannen en 75 verbouwplannen. Deze zijn samen goed voor meer dan 15.000 hotelkamers, 46 vergaderfaciliteiten en 38 wellnessfaciliteiten.

Is Hotelbouwplannen wel iets voor u?
Hotelbouwplannen 2016 is er voor alle toeleveranciers aan de Nederlandse hotellerie. Bent u aannemer, architect, loodgieter, hotelkamerinrichter of softwareleverancier? Levert u restaurant- en/of barinterieurs of bent u anderszins hoteltoeleverancier? Dan is hotelbouwplannen onmisbaar. Dit is namelijk dé nieuwsbrief waarin staat wie, wat, waar en wanneer gaat verbouwen in de Nederlandse hotellerie.

Lange doorlooptijd
De complexiteit rondom vergunningen, financieringen, inspraakrondes en gemeente politiek zorgen voor oponthoud. De doorlooptijd van een plan kan daardoor oplopen tot enkele jaren. U kunt dus altijd instappen in een (ver)bouwplan.

Bespaar op uw marketing budget
Waarom zelf zoeken? Dat hebben wij al voor u gedaan. De (ver)bouwinformatie hebben wij geselecteerd en gesorteerd naar regio. U bent dus goed geïnformeerd en u bespaart zeeën van tijd en dus geld! Maak het uzelf gemakkelijk, zodat u zich bezig kunt houden met uw core business.


Per lead investeert u slechts €0,013 per hotelkamer (€195,- / 15.000 hotelkamers). Goedkoper krijgt u nergens.

Wist u dat?
Wist u dat adverteerders van Hospitality Management Hotelbouwplannen gratis krijgen? Wist u ook dat Hospitality Management achtmaal per jaar naar alle hoteliers in Nederland gaat? Meer weten over Hotelbouwplannen of Hospitality Management? Bel ons eens op (030) 2512270 of mail naar info@uitgeverijps.nl
 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Achtergronden Interview
Hospitality Management: Hotel op de Veluwe, Pillows en alles over HotelTech 2017

Vandaag verschijnt de nieuwste editie van Hospitality Management. Ook deze editie staat weer boordevol interviews, nieuws en achtergronden. De coverstory is een interview met de eigenaars van Hotel De Sterrenberg in Otterloo. Het hotel op de Veluw heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Het twee...

Achtergronden F&B
Wild op het menu: doen of niet? 

Bij wild denkt men aan de Veluwe en de Achterhoek. Prachtige regio’s, waar herten en wilde zwijnen de ruimte hebben om hun eten bij elkaar te scharrelen. Totdat ze tegen de loop van een geweer lopen natuurlijk. Wat dat betreft heeft ieder nadeel zijn voordeel, want restaurants en hotels in de ...

NH Hotels Achtergronden
Maarten Markus (NH) gaat undercover in SBS6-programma

In het SBS6-programma Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vanaf vrijdag 27 oktober is het programma te zien bij SBS6 en in de eerste aflevering is het gelijk smullen geblazen voor hoteliers. ...

Hoteltech
HotelTech 2017: nog minder dan 5 weken. Schrijf je nu in!

HotelTech 2017 heeft een programma dat menig hotelier doet watertanden. En dat is niet alleen vanwege de geheel verzorgde lunch en de borrel. De keynotesprekers (Herman Rijksen, Brechtje de Leij, Jaap Zijlstra en Herman Konings) inspireren en delen hun kennis met de aanwezige hoteliers. Een niet te ...

Achtergronden Internationaal
Nieuw onderzoek roept reismanagers op meer rekening te houden met de reiziger

Als gevolg van nieuwe normen van hyperconnectiviteit, on-demand diensten, grotere personalisatie en voortdurend beschikbare ondersteuning, verwachten zakenmensen meer gemak en flexibiliteit wanneer zij op reis zijn voor hun werkgevers. Volgens nieuw onderzoek van de Association of Corporate Travel E...

Rutte III over payroll in de horeca

In de horeca wordt veel gewerkt met payrolling. Het is dus goed mogelijk dat u dat als horecaondernemer ook doet. Payrolling neemt u veel werk uit handen en biedt flexibiliteit als het gaat om inzet van personeel. Dat is heel praktisch in een arbeidsintensieve branche waarin veel gebruik wordt gemaa...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: