Hotelschool The Hague wint prestigieuze Worldwide Hospitality Awards

9 november 2018 | Thijs Jacobs

Gisteravond won Hotelschool The Hague de toonaangevende award in de categorie ‘best professional success’ tijdens de Worldwide Hospitality Awards in Parijs. Daarnaast maakte Hotelschool The Hague deel uit van de drie finalisten in de categorie ‘best innovation in an educational programme’. Tijdens de award ceremonie werden innovatieve processen en concepten gepresenteerd aan de top van de internationale hospitality branche. Dit fantastisch resultaat is een internationale bevestiging van de kwaliteit die Hotelschool The Hague biedt.

Relaties versterken

De prijs voor ‘best professional success’ gaat naar een afgestudeerde met maximaal vijf jaar werkervaring die zich onderscheidt door zijn/haar academische resultaten en succesvolle carrière in de hotelbranche. De prijs ‘best innovation in an educational programme’ wordt toegekend aan een initiatief dat verschillende gebieden bestrijkt en studenten de nodige tools biedt om meer operationeel te zijn op het gebied van hospitality. Daarnaast moet het de relaties verder versterken tussen bedrijven en opleidingsinstellingen.

Regine von Stieglitz, voorzitter van het College van Bestuur: "Ik ben zeer trots op deze geweldige prestatie! Dit resultaat toont de kracht en kwaliteit van onze community, door een unieke integratie van theorie en praktijk. Deze vorm van vernieuwend onderwijs levert bovendien een directe bijdrage aan de UN Sustainable Development Goals. Het is een prachtig voorbeeld van waar de Hotelschool voor staat. Tevens ben ik erg trots op het succes van onze alumna Ellen Schmid en haar belangrijke bijdrage aan de hospitality branche.”

Uitstekende student

Hotelschool The Hague alumna Ellen Schmid won de award in de categorie ‘best professional success’. Zij was een uitstekende student tijdens haar jaren op Hotelschool The Hague. Ze behaalde toen al een bovengemiddelde scores in veel onderdelen van de opleiding, zoals leiderschap, financiën en professionele vaardigheden. Ellen studeerde in 2013 af met een ongekend hoge score voor haar scriptie. Sindsdien heeft zij zich professioneel snel ontwikkeld in de hospitality branche. Zij is nu al verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Premier Inn in heel Duitsland.

Binnen het vak Managing an Outlet (MO) heeft Hotelschool The Hague een project ontworpen met de naam Practical And Theoretical Education (PATE). Met dit project maakte de Hotelschool deel uit van de drie finalisten in de categorie ‘best innovation in an educational programme’. Tijdens het project krijgen studenten de kans een positieve impact te maken op de Hotelschool The Hague community en waar mogelijk de gehele samenleving. De UN Sustainable Development Goals (UN SDG) fungeren als een kader voor PATE om een ??betere en duurzamere toekomst voor iedereen te realiseren. Sinds PATE aan het curriculum is toegevoegd, zijn er al veel mooie resultaten behaald. Zo hebben de studenten 3000 duizend kilo tomaten gered, welke verwerkt zijn in heerlijke tomatensoep. Hierdoor hebben zij een directe bijdrage geleverd aan de UN SDG 12.3: het verantwoord consumeren en produceren van voedsel.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Achtergronden Coronacrisis
Maatregelen uitgelekt: horeca om 22.00 dicht in de grote steden, gezichtsmaskers verplicht

Vanaf zondagavond 18.00 uur zijn in nog eens acht regio's strengere maatregelen van kracht gegaan in de horeca. Een bekende maatregel is de inloop van gasten die om middernacht stopt, waarna de horcazaak om 01.00 uur gesloten dient te zijn. De vrees voor een nieuwe lockdown is groot bij de horec...

Toerisme Coronacrisis
''Dit jaar 70 procent minder buitenlanders naar Nederland''

Het aantal buitenlanders dat dit jaar naar Nederland komt, ligt 70 procent lager dan vorig jaar. Bovendien gaan ongeveer 40 procent minder Nederlanders op vakantie in eigen land, waarmee het niveau van het toerisme terug op het niveau is van de jaren negentig, zo schetst het Nederlands Bureau voor T...

Economie Amsterdam Interview
Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist

Het contrast kán niet groter. Van een overvolle stad in 2019 naar een angstvallig stil Amsterdam in de zomer van 2020. Het massatoerisme verdween en de hotels in de hoofdstad blijven leeg. Terwijl het COVID-19 virus de hotellerie in zijn greep houdt, worden er plannen gesmeed om Amsterdam in ...

Economie Interview
Barbara Baarsma: "Amsterdamse hotels moeten serieus nadenken over transformatie"

Barbara Baarsma is econome en directievoorzitter van Rabobank Amsterdam. Bovendien is zij hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is zij voorzitter van de Bankraad ...

Achtergronden
TheaterHotel De Oranjerie start met Dinner Theater Shows

Velen hebben het theater al te lange tijd moeten missen, maar daar komt verandering in! De Oranjerie gaat vanaf 2 oktober elk weekend een Dinner Theater Show organiseren. In een intieme setting op de bühne van de theaterzaal zorgt De Oranjerie voor een uniek en avondvullend programma. Terwij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: