Jurriaan Theloosen nieuwe GM Bilderberg Europa Hotel Scheveningen

Auteur: Redactie
Personalia 31 mei 2023
Jurriaan Theloosen nieuwe GM Bilderberg Europa Hotel Scheveningen

Jurriaan Theloosen is de nieuwe general manager van het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen. Hier geeft hij leiding aan de grootschalige renovatie, die het hotel een toppositie zal geven in de hotellerie van de badplaats. Met bijna 20 jaar ervaring binnen Bilderberg is hij de juiste man, op de juiste plek.

Theloosen startte zijn Bilderbergcarrière in 2003 in het toenmalige Bilderberg Hotel Klein Zwitserland in Heelsum, waar hij gedurende negen jaar diverse functies bekleedde in Front Office, Group/Banqueting Reservations en was hij verantwoordelijk voor Banqueting/Sales van Bilderberg Kasteel Doorwerth. Na een korte uitstap bij Mercure Nijmegen ging hij vervolgens naar Novotel Eindhoven. In 2017 keerde hij terug in Mercure Hotel Nijmegen Centre als general manager en in 2021 werd hij aangesteld als general manager in Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle.

De renovatie van het Bilderberg Europa Hotel gebeurt in fases. Een aantal volledig vernieuwde kamers is al opgeleverd en vanaf de heropening, medio juli, beschikt het hotel over 178 kamers in diverse types, van Suites met zeezicht en Deluxe kamers tot familiekamers. “Dit wordt het knapste hotel van Scheveningen,” aldus Theloosen over zijn ambities in Scheveningen. “We hebben de perfecte locatie, een sterk team dat is ingewerkt door Bilderberg en dat gastvrijheid van dit bedrijf helemaal in de vingers heeft. Met dit team kunnen we groeien. Op deze locatie ontvangen we veel leisure- en weekendgasten, maar met 10 vergaderruimtes en vlak bij de internationale stad Den Haag zijn we eveneens een uitstekende partij voor de zakelijke markt.”

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws