Renovatie sterrenrestaurant Bridges

12 januari 2018 | Thijs Jacobs

Bridges, dat eind vorig jaar wederom zijn Michelinster behield, gaat voor een grote renovatie de deuren van 22 januari tot 12 maart tijdelijk sluiten. “Het is onze ambitie om de bijzondere Michelin-ervaring zo toegankelijk mogelijk te maken voor elk publiek en daar sluit de huidige indeling van het restaurant niet meer helemaal bij aan", aldus Remco Groenhuijzen, General Manager van Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

“De allerbeste gerechten, bereid door Chef Andrès Delpeut, en de allerbeste wijnen, geselecteerd door Wine Director Lotte Wolf, blijven het uitgangspunt, maar dan in een ongedwongen omgeving, waar reuring is en waar je telkens weer verrast wordt - niet alleen op culinair gebied!”

Chef's Table

Het vernieuwde Bridges, gesitueerd in Sofitel Legend The Grand Amsterdam aan de Oudezijds Voorburgwal, gaat vanaf 12 maart weer geleidelijk open. Na de verbouwing is het restaurant opgedeeld in secties waar je gastvrijheid op verschillende manieren kunt beleven: met een high-end gastronomische sectie, een levendige bar, een Chef’s Table in de keuken en een aantrekkelijke private dining gelegenheid. 

Toegankelijkheid

Andrès Delpeut, Executive Chef van restaurant Bridges: “Toegankelijkheid betekent voor ons ook dat alle deuren letterlijk open staan. Met de Chef’s Table komen onze gasten nóg dichter bij de mensen die in de keuken werken: een unieke beleving. Maar ook in de andere secties van ons vernieuwde restaurant vormen toegankelijkheid, kwaliteit en veelzijdigheid het uitgangspunt voor memorabele ontvangsten."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Opening Den Haag
Park Centraal opent in cultureel centrum van Den Haag

Hospitalitygroep Sircle Collection heeft het 160 jaar oude pand van Park Hotel Den Haag, voorzien van een grondige restyling waarmee het interieur en de identiteit opnieuw zijn vormgegeven tot Park Centraal Den Haag. De renovatie en rebranding van het hotel brengen het culturele erfgoed en bewaarde ...

Columns
Column Jantiene Berg: Mijn hele hebben en houwen op tafel

Het is nu vijf maanden geleden dat mijn compagnon en ik de sleutel van ons urban boutique hotel in Rotterdam inleverden bij de curator. Per direct geen zeggenschap meer, maar nog wel een hoop verplichtingen richting de curator. Een eenzaam proces zonder echt afscheid van je gasten en medewerkers te ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitma ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: