Tulip Inn Eindhoven Airport breidt flink uit met overname Business Center en Skylounge

Auteur: redactie
Economie Financieel Overname 6 september 2023
Tulip Inn Eindhoven Airport breidt flink uit met overname Business Center en Skylounge

Tulip Inn Eindhoven Airport gaat uitbreiden met meer dan 370 vierkante meter. Per 1 oktober 2023 neemt het hotel het Business Center en de Skylounge over van Eindhoven Airport. De mogelijkheid voor een volledig verzorgde conferentie of bijeenkomst met uitzicht op de start- en landingsbaan, bereikbaar vanaf meer dan zeventig internationale bestemmingen in het zakelijk sterk groeiende Eindhoven geeft het hotel een enorme MICE boost.

Tulip Inn Eindhoven Airport kenmerkt zich door haar unieke strategische ligging, direct op de terminal van de luchthaven. Overnachten in één van de 120 kamers van het moderne 3-sterrenhotel was al mogelijk, maar vanaf 1 oktober kan men ook conferenties, evenementen en congressen tot 180 personen organiseren. Manager Jacqueline Hompes van Tulip Inn Eindhoven Airport: “Het Business Center is inmiddels geheel gerenoveerd. Zowel de Skylounge, waar 180 personen terecht kunnen, als de zalen zijn vernieuwd met ander meubilair en stralen een modern en luxe karakter uit.” 

Daarbij is er van alles mogelijk als het gaat om het gastenaantal. Er zijn twee kleine zalen van 42 vierkante meter en twee grotere zalen van 84 vierkante meter. De laatste twee kunnen ook worden samengevoegd zodat er één grote zaal ontstaat. Ideaal voor (product)presentaties of evenementen met grote groepen bezoekers. Maar ook personeelsbijeenkomsten of –borrels zijn bijvoorbeeld mogelijk.

Door de goede bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als met de auto, eigen parkeergelegenheid en de ligging dichtbij de Eindhovense Brainport, zorgt het Business Center voor een nog breder aanbod van diensten en faciliteiten voor de gasten. Daarnaast is de locatie geknipt voor bijeenkomsten met een internationaal karakter. Gasten uit vele landen in Europa kunnen gemakkelijk invliegen en hoeven na het landen letterlijk de terminal niet te verlaten om in hun (geluidsdichte) hotelkamer te komen. 

Ook zijn de meeting rooms allemaal inpandig en dus eenvoudig bereikbaar. De toevoeging van het Business Center en Skylounge maakt het hotel een nog dynamischere plek, waar gasten kunnen genieten van comfortabele accommodaties, vriendelijke service en moderne evenementen- en congresfaciliteiten.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws