voco The Hague in de race voor Europese Hotel Property Award 2021

Auteur: Redactie
Internationaal 23 augustus 2021
voco The Hague in de race voor Europese Hotel Property Award 2021

28 hotels uit 12 Europese landen, waaronder het Haagse voco The Hague, hebben zich dit jaar kandidaat gesteld voor de 'Hotel Property Award 2021', die op woensdag 13 oktober zal worden uitgereikt in het kader van de hybride 196+ hotelforum-conferentie. Het kader van het evenement van dit jaar, waarin de individuele kandidaten en vooral de finalisten van de wedstrijd worden gepresenteerd en bekroond, zal ook worden gekenmerkt door het nieuwe overkoepelende merk 196+.

14 kandidaten komen uit Duitsland, en de overige hotels komen uit de volgende elf landen: Oostenrijk (3), Kroatië (1), Denemarken (1), Estland (1), Frankrijk (1), Griekenland (1), Italië (1), Nederland (1), Polen (1), Zwitserland (2) en Spanje (1).

12 Europese landen

Andreas Martin, voorzitter van de jury: "We zijn erg blij met de grote internationale deelname aan de wedstrijd, met 28 deelnemers uit 12 Europese landen! De interdisciplinaire jury van deskundigen staat opnieuw voor de spannende taak om uit een zeer heterogene groep van 28 kandidaten maximaal tien genomineerden te selecteren."

De 'Hotel Property Award' verwelkomt aanmeldingen van hotels die tussen januari 2020 en juli 2021 in Europa werden voltooid en geopend. Tijdens de juryvergadering begin september zullen uit alle inzendingen maximaal tien genomineerden worden geselecteerd. De jury zoekt naar een wisselwerking tussen de volgende categorieën: architectuur en design, integratie in de projectomgeving, duurzaamheid en technische innovatie, originaliteit van het concept, alsook kosteneffectiviteit. 

Overig nieuws