YAYS en RE:BORN tekenen voor een nieuwe YAYS-vestiging in Scheveningen

Auteur: Redactie
Hotelbouwplannen Opening 20 juni 2022
YAYS en RE:BORN tekenen voor een nieuwe YAYS-vestiging in Scheveningen

YAYS en RE:BORN Real Estate slaan de handen ineen in hartje Scheveningen. RE:BORN werkt momenteel aan de plannen om het huidige verouderde kantoorpand aan de Gevers Deynootweg 61 te herontwikkelen tot de volgende in hun reeks van functievrije gebouwen. Een gebouw wat zich continu kan aanpassen aan nieuwe functies.

Voor de komende 20 jaar zal het worden ingericht tot een nieuwe YAYS serviced apartments. Na een intensieve samenwerking van afgelopen periode tussen beide partijen onder leiding van Joris Tensen, Head of Development van YAYS en Jouke Hennipman, Real Estate Developer van RE:BORN, hebben Zachary Schwartz, CEO van YAYS Group en Niel Slob CEO van RE:BORN gisteren tijdens de vastgoedbeurs Provada 2022 het langdurig huurcontract getekend in de stand van Gemeente Den Haag.

Partner

Niel Slob, Founder & CEO RE:BORN: “Met YAYS hebben we een partner gevonden die één op één aansluit bij onze idealen dynamisch, dierbaar en duurzaam. Met deze circulaire en gasloze herontwikkeling willen we de verloren grandeur terugbrengen naar Scheveningen. Bovendien hebben we elkaar gevonden in aanpasbaarheid van het gebouw. Op de korte termijn kan YAYS straks per seizoen inspelen op de markt door meerdere studio’s te koppelen tot twee en drie kamerappartementen en op de lange termijn is het geschikt om te wonen en als hotel en kantoor. ”

RE:BORN is de ontwikkelende belegger, en brengen aan de hand van hun dynamische, dierbare & duurzame visie de Grandeur terug in het verouderde ´SEAVIEW´ pand. YAYS Group biedt stijlvolle boutique appartementen voor short- en longstay. Het pand zal omgetoverd worden tot 66 serviced apartments en kan tegelijkertijd worden gekoppeld tot 34 grotere appartementen.

Zachary Schwartz, CEO YAYS group: “ we zijn trots om een tweede locatie in gemeente Den Haag te te openen en enthousiast om mee te helpen om deze buurt in Scheveningen opnieuw tot bloei te laten komen. We kijken uit naar de samenwerking met RE:BORN en zijn er van overtuigd dat we, in de samenwerking met al onze partners, innovatief zijn als het gaat om de functionaliteit en het design in de serviced apartments sector.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Overig nieuws