YAYS wint twee Serviced Apartment Awards

Auteur: Redactie
Awards 22 mei 2023
YAYS wint twee Serviced Apartment Awards

YAYS is verkozen tot Best Property 1 to 20 Units en Best Property 21 to 70 Units tijdens de Serviced Apartment Awards op donderdag 18 mei in Londen. Het team van YAYS nam tijdens de feestelijke ceremonie in Londen de prijs in ontvangst. 

Zachary Schwartz, Chief Executive Officer YAYS Group, meldt het volgende: ''Deze overwinningen zijn een bewijs van het talent en de dynamiek van het groeiende YAYS-team dat gastvrijheid altijd voorop stelt. We streven ernaar om uitzonderlijke gastervaringen te blijven leveren in Amsterdam The Crane by YAYS en YAYS Paris Issy, terwijl we verder gaan met onze uitbreidingsplannen.

De Serviced Apartment Awards 2023 zijn de eerste en enige awards voor en door de internationale sector van serviced apartments, aparthotels, long en short-term verhuur. YAYS was in totaal in vijf categorieën genomineerd, namelijk:

Best Operator 201+ Units: YAYS Group
Best Property 1 to 20 Units: Amsterdam The Crane by YAYS
Best Property 21 to 70 Units: YAYS Paris Issy
Best Property 71+ Units: YAYS Antwerp Opera
Best Interior Design: YAYS Design Lab

Amsterdam The Crane by YAYS: Best Property 1 to 20 Units

YAYS heeft de Best property 1 - 20 units award gewonnen met de locatie Amsterdam The Crane. Amsterdam The Crane by YAYS is gesitueerd in een monumentaal pand, namelijk de voormalige Figee kraan 2868 die oorspronkelijk gebouwd is in 1957. YAYS faciliteerde de renovatie in samenwerking met de initiatiefnemers, gemeente Amsterdam en Monumentenzorg. Het interieur is verzorgd door de Nederlandse designer Edward van Vliet. Geschiedenis, design en architectuur komen samen bij Amsterdam The Crane by YAYS.

YAYS Paris Issy: Best Property 21 to 70 Units

YAYS heeft de Best property 21 - 70 units award gewonnen met de locatie YAYS Paris Issy. Dit hotel ligt in het groenste deel van de stad, tussen uitgestrekte openbare parken en slechts tien minuten lopen van het historisch centrum. Het hotel biedt 38 design appartementen met volledig uitgeruste keukens, beveiligde parkeergelegenheid en een gedeeld dakterras met uitzicht op de Eiffeltoren. Wat YAYS Paris Issy uniek maakt, is de rijke filmgeschiedenis. Het gebouw zelf was ooit een centrum voor de ontwikkeling van filmstrips tijdens de bloeiende filmindustrie van Frankrijk. Dit erfgoed zie je overal in de appartementen terug met authentieke beelden van beroemde Franse acteurs en actrices, waardoor gasten ondergedompeld worden in de betoverende wereld van de Franse cinema.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws