Anne van den Heuvel nieuwe F&B-manager Hilton Amsterdam Airport Schiphol

26 oktober 2017 | Roy Spijker

Anne van den Heuvel (1988) is benoemd tot food & beverage manager van Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Anne is verantwoordelijk voor het algehele food & beverage concept voor Hilton Amsterdam Airport Schiphol, inclusief Bowery Restaurant, Axis Lobby & Cocktail Bar en de Meetings & Events.

Jolijn Zeeuwen, general manager Hilton Amsterdam Airport Schiphol, zegt over de benoeming van Anne van den Heuvel: “Met haar food & beverage passie en ervaring zal Anne ons team enorm versterken, zodat we voor onze gasten een vertrouwde locatie blijven waar men wordt verrast en visueel wordt geïnspireerd.”

Anne verheugt zich er op om het food & beverage concept in Hilton Amsterdam Airport Schiphol naar een nóg hoger niveau te tillen. Hierbij motiveert zij het team om de gasten op en rondom Schiphol te laten genieten van het spraakmakende concept. In 2018 wil zij de succesvolle GINius Afterwork events in Axis Lobby & Cocktail Bar nog groter maken en de gasten verzekeren van een uitstekende dinerervaring in Bowery Restaurant en vernieuwende arrangementen in de vergaderzalen. 

Anne van den Heuvel heeft gestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag (2007 – 2011) en heeft zich onder andere gespecialiseerd op het gebied van restaurant management en vinologie. Na haar studie heeft zij als assistant store manager (2011 – 2012) op Curaçao de eerste Starbucks succesvol geopend en heeft daarna een tweede locatie geopend als store manager (2012 – 2014). Daarna heeft zij de stap naar Hilton gemaakt. Binnen een jaar ontwikkelde zij zich bij het Hilton op Curaçao van assistant food & beverage manager naar food & beverage manager (2014 – 2017). Hier heeft zij in 2015 de Hilton “F&B Most Improved Award” gewonnen, een nieuwe bar geopend en de medewerkerstevredenheid omhoog gebracht.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Coronacrisis
Inschrijftermijn Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2020 verlengd

De inschrijftermijn voor de 19e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs voor de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland is verlengd als gevolg van de corona-crisis. Kandidaten tussen de 20 en 26 jaar kunnen nu nog tot en met 30 juni 2020 inschrijven. De uitreiking van de National...

Independent Hotel Show afgelast en verplaatst naar 2021

De Independent Hotel Show is vanwege de aanhoudende coronapandemie afgelast, zo laat de organisatie weten. Ruim drie weken geleden werd het hotelevent in de Amsterdamse RAI al verplaatst van halverwege maart naar eind juni. Nu heeft de organisatie ook besloten om de uitegestelde Independent Hotel Sh...

Interview Coronacrisis
"De reddingsboeien zijn er wel, maar te weinig"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit dertiende hoofdstuk...

Food Amsterdam
Paascreaties van Hotel Jakarta verkocht in Bakkerij Westers

Pastry chef Ramona Rütti van Hotel Jakarta Amsterdam maakt bijzondere paascreaties om te paastafel op te fleuren. Dit jaar zal de tafel voor minder mensen gedekt worden, maar daardoor is er des te meer aandacht voor wat er op tafel staat. Er zijn verschillende creaties te verkrijgen in Bakke...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Coronacrisis
Wapenen tegen de crisis: Kamerprijs dumpen is dom. Waarom doen we het dan steeds weer? (Deel 2)

Kamerprijs dumpen is dom. Waarom doen we het dan steeds weer? Volgens Arne Sorenson, CEO van Marriott, zijn de effecten van de coronacrisis op de korte termijn al groter dan die van 9/11 en de bankencrisis tezamen. Bezettingsgraden zijn gedaald tot 90% in de sterk getroffen gebieden en tot 75% in mi...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: