Anne van den Heuvel nieuwe F&B-manager Hilton Amsterdam Airport Schiphol

26 oktober 2017 | Roy Spijker

Anne van den Heuvel (1988) is benoemd tot food & beverage manager van Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Anne is verantwoordelijk voor het algehele food & beverage concept voor Hilton Amsterdam Airport Schiphol, inclusief Bowery Restaurant, Axis Lobby & Cocktail Bar en de Meetings & Events.

Jolijn Zeeuwen, general manager Hilton Amsterdam Airport Schiphol, zegt over de benoeming van Anne van den Heuvel: “Met haar food & beverage passie en ervaring zal Anne ons team enorm versterken, zodat we voor onze gasten een vertrouwde locatie blijven waar men wordt verrast en visueel wordt geïnspireerd.”

Anne verheugt zich er op om het food & beverage concept in Hilton Amsterdam Airport Schiphol naar een nóg hoger niveau te tillen. Hierbij motiveert zij het team om de gasten op en rondom Schiphol te laten genieten van het spraakmakende concept. In 2018 wil zij de succesvolle GINius Afterwork events in Axis Lobby & Cocktail Bar nog groter maken en de gasten verzekeren van een uitstekende dinerervaring in Bowery Restaurant en vernieuwende arrangementen in de vergaderzalen. 

Anne van den Heuvel heeft gestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag (2007 – 2011) en heeft zich onder andere gespecialiseerd op het gebied van restaurant management en vinologie. Na haar studie heeft zij als assistant store manager (2011 – 2012) op Curaçao de eerste Starbucks succesvol geopend en heeft daarna een tweede locatie geopend als store manager (2012 – 2014). Daarna heeft zij de stap naar Hilton gemaakt. Binnen een jaar ontwikkelde zij zich bij het Hilton op Curaçao van assistant food & beverage manager naar food & beverage manager (2014 – 2017). Hier heeft zij in 2015 de Hilton “F&B Most Improved Award” gewonnen, een nieuwe bar geopend en de medewerkerstevredenheid omhoog gebracht.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Opening
Bar 1672 is de nieuwe aanwinst van Martini Hotel Group

Op 12/12 is om 16.72 uur (oftewel 17.12 uur) in Groningen een nieuw restaurant, wine- en cocktailbar geopend: Bar 1672. De bijzondere horecagelegenheid in het karakteristieke pand aan het Gedempte Zuiderdiep op nummer 15 is de recente aanwinst van Martini Hotel Group. Over Bar 1672 Bar 1672 is...

Awards F&B
Stem op jouw F&B Professional of the Year 2020

De stembus is open! De AF&BM zoekt dé F&B Professional of the Year! Bekijk via deze link de profielen van de genomineerden door op de foto's te klikken en stem op de professional die volgens jou binnen zijn/haar vakgebied met kop en schouders boven de rest uit steekt. De winnaa...

Interview Longread
Interview: Martin Hendricks, Black Label Hotels

Martin Hendricks, een ‘Sittardenaar’ in hart en nieren, ging in 2018 zijn eigen weg, nadat hij brak met zijn zakenpartner Danny Keppels, met wie hij onder de vlag van Estate Management Group een aantal zeer aantrekkelijke hotel- en evenementenlocaties in de portefeuille had. Het gaat goe...

Tech Advertorial
''Doe je gast een aanbieding tijdens het openen van de hoteldeur''

Dolf Mulder, de onbetwiste slotenkoning van Nederland, steekt zijn nek uit. Waar zijn bedrijf Hotek Hospitality Group bij vrijwel iedere hotelier bekend is vanwege de kwalitatief hoogstaande hotelsloten, doet hij tegenwoordig meer. Veel meer... De vriendelijke innovator vertelt over de nieuwe mogeli...

Economie
QL Hotels & Restaurants overgenomen door EHM Group

Met ingang van het nieuwe jaar zal QL Hotels & Restaurants worden voortgezet als onafhankelijk onderdeel van EHM Group. Het samenwerkingsverband van exclusieve hotels en restaurants, actief in 9 Europese landen en met bijna 140 leden, komt per 1 januari 2020 onder leiding van Sander Allegro. ...

Personalia
Sander Allegro nieuwe algemeen directeur van QL Hotels

Sander Allegro, vaste columnist voor Hospitality Management, maakte zojuist via social media bekend dat hij per 1 januari 2020 aan de slag gaat als algemeen directeur van QL Hotels. Hieronder lees je de bekendmaking van Sander, die hij op Facebook plaatste: 'Per 1 januari 2020 ga ik aan de sl...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: