Patrick Aarsman komt Conscious Hotels versterken

Auteur: Redactie
Personalia 5 september 2023
Patrick Aarsman komt Conscious Hotels versterken

Patrick Aarsman gaat bij Conscious Hotels aan de slag als nieuwe director of operations; een functie die gecreëerd is dankzij de recentelijke ontwikkelingen binnen de Amsterdamse hotelgroep.

Patrick heeft ruim 17 jaar ervaring, in diverse functies bij Apollo, Marriott, IHG, en Leonardo Hotels, en brengt een veelbelovend pakket aan kennis en expertise met zich mee die de huidige operatie en uitbreidingsplannen van Conscious Hotels versterken.

Patrick Aarsman heeft een indrukwekkend traject afgelegd binnen de hotellerie. Bij verschillende hotels heeft hij bijgedragen aan het ontwikkelen van kwalitatieve gastervaringen en het aansturen van operationele strategieën. Zijn recentelijke overgang naar Conscious Hotels markeert een veelbelovende nieuwe fase in zijn carrière. In deze nieuwe functie is Aarsman verantwoordelijk voor de operatie en spant hij zich in voor de ambitieuze groeiplannen van Conscious Hotels. “Gasten verleiden duurzamere keuzes te maken en zo een portfolio aan duurzame en unieke hotels in Europa mede op te bouwen is iets waar ik met trots aan wil bijdragen. Hiernaast wil men ook een positieve impact maken op de levens van onze medewerkers. Na 17 jaar bij mijn vorige werkgever is dit een visie waar ik in geloof en graag onderdeel van wil zijn.”

De vervulling van de positie als director of operations weerspiegelt het streven van Conscious Hotels naar duurzaam ondernemen, ultieme gastvrijheid en innovatie. De brede kennis en bewezen leiderschap van Patrick dragen ongetwijfeld bij aan de verdere groei en ontwikkeling van Conscious Hotels en het onlangs overgenomen Hotel V.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws