Cursus stressvrij kerstdiner door Hotelschool The Hague

15 december 2016 | Thijs Jacobs

Vanaf 16 december is Hotelschool The Hague aanwezig in de Markthal in Rotterdam om uitgebreide informatie te geven omtrent het organiseren en het houden van een stressvrij kerstdiner. Alle onderwerpen, van voorbereidingen tot het maken van wijn en spijs combinaties, komen aan bod; alle fijne kneepjes worden door professionals uitgelegd.

Tijdens de Masterclass: 'Het slimme kerstdiner' komen, gedurende 60 minuten, de volgende onderwerpen aan bod: Planning (bv. hoe houdt u rekening met wensen van gasten), Menuleer (bv. handige tips om het menu samen te stellen), en Wijn en Spijs (bv. de basisregels van wijn/spijs combinaties).

Kerst is een mooie en feestelijke tijd van het jaar. Hotelschool The Hague en de Markthal in Rotterdam gunnen iedereen een stressvrije kerstperiode; dat is het uitgangspunt van deze Masterclass. De Markthal is de culinaire hotspot van Nederland, Hotelschool The Hague staat voor uitstekend gastheerschap; een goede combinatie om een Masterclass te ontwikkelen die maakt dat kerst een mooi, stressvrij feest wordt.

Meer informatie

Middenin de Markthal staan de professionals van Hotelschool The Hague voor de gasten klaar op 16,17,18,23 en 24 december. De masterclass duurt 60 minuten en aanmeldingen kunnen gedaan worden via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-masterclass-het-slimme-kerstdiner-30123249450

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

30 jaar Hospitality Management
11 jaar geleden in Hospitality Management: Chris Luken

Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redactie een verhaal uit vervlogen tijden op de website. Deze week Fletcher-oprichter Chris Luken. In 2010 sprak Hospitality Management met de 'self- ...

Economie Corona
Hotelovernachtingen volgend jaar weer terug op niveau 2019

Na de grootste dip uit de historie van de hotelsector is herstel in zicht. In 2022 komt het aantal hotelovernachtingen in Nederland weer uit op het niveau van piekjaar 2019 met bijna 55 miljoen. In Amsterdam duurt het een jaar langer voordat de schade is ingelopen, omdat de stad erg afhankelijk is v ...

Achtergronden Ondernemen
Max Brown Hotels winnaar ‘Hotel Website of the Year 2021’

Zojuist is tijdens een digitale ceremonie bekend gemaakt dat Max Brown Hotels winnaar is geworden van de Hotel Website of the Year verkiezing 2021. De hotelketen mag deze titel een jaar lang voeren en heeft een bokaal en een cheque ter waarde van € 1.000 ontvangen. Communicatieboodschap door ...

Personeel Achtergronden
Bekende gezichten van Château Neercanne nemen afscheid

Château Neercanne kondigt aan dat twee bekende gezichten van Château Neercanne per 1 maart aanstaande afscheid gaan nemen vanwege een volgende stap in hun carrière. Maître d’Hotel Dennis Lemmens maakt promotie binnen Oostwegel Collection en wordt Food & Beverage Ma ...

Hans van Spronsen
Column Hans van Spronsen: 2020; Het jaar van personeelstekort tot gastentekort

Begin 2020 was onze zorg en grootste uitdaging voor het jaar: het personeelstekort. In maart werden we ruw geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid. Corona sneed ons de pas af. Dit met ongelofelijke gevolgen voor onze sector. Al snel moesten we leven met de verplichte sluiting en vervolgens met d ...

Hotelketens Internationaal
Rosewood Hotels & Resorts opent in 2023 hotel in Rome

Rosewood Hotels & Resorts, een wereldleider op het gebied van luxe reis- en lifestyle-ervaringen, is door vastgoedbedrijf Antirion SGR aangesteld om Rosewood Rome, dat in 2023 in het hart van de hoofdstad zal worden geopend, te beheren. Het nieuwe hotel is gevestigd in het voormalige hoofdkantoo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: