De Bonte Wever opent dit najaar twee nieuwe restaurants

30 augustus 2017 | Roy Spijker

In De Bonte Wever kun je binnenkort terecht bij twee gloednieuwe restaurants die dagelijks geopend zijn. À la carte restaurant Dapper en restaurant FL!NCK worden op dit moment gebouwd en openen dit najaar hun deuren voor iedereen.

Beide restaurants krijgen een open uitstraling en zullen goed zichtbaar zijn vanaf de rondweg ‘Europaweg’, waarmee meteen duidelijk is dat iedereen welkom is. Er is binnen De Bonte Wever goed nagedacht over de wensen van zowel de recreatieve als de zakelijke gast en hier wordt scherp op ingesprongen door te werken met diverse horecaconcepten passend bij de verschillende doelgroepen.

Dapper

Met de gedurfde uitbreiding van De Bonte Wever kon een nieuw à la carte restaurant niet uitblijven en omdat we ook graag onze gasten stimuleren tot dappere keuzes was de naam snel gekozen. Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart vanaf dit najaar DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Graag verrassen we je bij je keuze ook nog op een andere wijze, maar dat is aan jou…

In Dapper word je welkom geheten door onze medewerkers die met passie voor je aan de slag gaan en er alles aan doen om jouw bezoek zo prettig mogelijk te maken. Of je nou met collega’s komt dineren om je laatste deal te vieren, even rustig wilt lunchen met een potentiële klant om de laatste offertes door te spreken of op zoek bent naar een plek waar je rustig met je geliefde een mooie avond kan beleven, wij creëren de perfecte ambiance zowel in het restaurant als op het uitgebreide terras. Welkom bij Dapper!

Restaurant Flinck!

Bij FL!NCK in De Bonte Wever voel je je welkom en of je nou de dag goed komt beginnen met een stevig ontbijt, een overweldigende plek zoekt om uitgebreid te lunchen of verrassend wilt dineren met de hele familie, je gaat altijd met een goed gevoel weer naar huis, hotelkamer of op pad.  Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid. Show- en live cooking vormen dagelijks het decor voor onze koks tijdens het diner. Kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Wie FL!NCK binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting en nadat we je een tafel hebben toegewezen die past bij je gezelschap kan het grote genieten echt beginnen.

Uitbreiding De Bonte Wever

Dit jaar staat in het teken van een flinke uitbreiding van De Bonte Wever. Naast een, reeds opgeleverd, nieuw gedeelte van het hotel wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van een congres- en vergadercentrum met multifunctionele grote zaal geschikt voor o.a. congressen, bedrijfspresentaties, (theater)concerten, etc., restaurants, grand café,  recreatieve ruimtes met buitenterras, vernieuwde entree en meer. Ook het aantal (gratis) parkeerplaatsen wordt flink uitgebreid  wat past bij de groei en de uitstekende bereikbaarheid van De Bonte Wever.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok bij instemming Kamer van kracht; bezorgen mag

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteert het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. Als de Kamer het besluit steunt, wordt de avondklok ingevoerd. De avon ...

Ondernemen
Tips voor een onweerstaanbare hotelwebsite

De Hotel Website of the Year verkiezing 2021 zit erop. Tijdens een feestelijke, online ceremonie werd op 14 januari jl. de winnaar bekendgemaakt: Max Brown Hotels heeft de eer om deze titel een jaar lang te mogen voeren. Een fantastische prestatie. Wat kunnen we leren van de winnende website en de a ...

Ewout Hoogendoorn
Column Ewout Hoogendoorn: Akkoord!  

Naast Van der Valk met een dikke 700 miljoen euro omzet en Fletcher met 285 miljoen omzet in 2019, zijn er nog een stuk of vijf echt Nederlandse ketens over (Westcord, Eden, Bastion, Inntel, Amrâth en Postillion) met een gezamenlijke omzet van zo’n 430 miljoen in 2018 en vast wel meer in ...

Tech Longread
Kunstmatige intelligentie in de hotellerie (deel 1)

Robots kunnen steeds meer horecataken uitvoeren, zo schreef Marthijn van Oostveen in september 2019 op deze website. Anderhalf jaar daarvoor drukte Stef Driessen hoteliers al op het hart dat ze snel moesten anticiperen op de opkomst van voice assistants zoals Siri en Cortana. Toch zijn er in Ned ...

Park Boswijk zoekt een ondernemende general manager

Park Boswijk ligt in een parkachtige omgeving in midden-Nederland en bestaat uit een wooncomplex met 364 appartementen en ongeveer 500 bewoners. Voor bewoners biedt Park Boswijk tal van voorzieningen waar ze gebruik van kunnen maken. Zoals een terras met uitzicht op de parkachtige tuin met twee vijv ...

30 jaar Hospitality Management
11 jaar geleden in Hospitality Management: Chris Luken

Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redactie een verhaal uit vervlogen tijden op de website. Deze week Fletcher-oprichter Chris Luken. In 2010 sprak Hospitality Management met de 'self- ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: