De Bonte Wever opent dit najaar twee nieuwe restaurants

30 augustus 2017 | Roy Spijker

In De Bonte Wever kun je binnenkort terecht bij twee gloednieuwe restaurants die dagelijks geopend zijn. À la carte restaurant Dapper en restaurant FL!NCK worden op dit moment gebouwd en openen dit najaar hun deuren voor iedereen.

Beide restaurants krijgen een open uitstraling en zullen goed zichtbaar zijn vanaf de rondweg ‘Europaweg’, waarmee meteen duidelijk is dat iedereen welkom is. Er is binnen De Bonte Wever goed nagedacht over de wensen van zowel de recreatieve als de zakelijke gast en hier wordt scherp op ingesprongen door te werken met diverse horecaconcepten passend bij de verschillende doelgroepen.

Dapper

Met de gedurfde uitbreiding van De Bonte Wever kon een nieuw à la carte restaurant niet uitblijven en omdat we ook graag onze gasten stimuleren tot dappere keuzes was de naam snel gekozen. Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart vanaf dit najaar DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Graag verrassen we je bij je keuze ook nog op een andere wijze, maar dat is aan jou…

In Dapper word je welkom geheten door onze medewerkers die met passie voor je aan de slag gaan en er alles aan doen om jouw bezoek zo prettig mogelijk te maken. Of je nou met collega’s komt dineren om je laatste deal te vieren, even rustig wilt lunchen met een potentiële klant om de laatste offertes door te spreken of op zoek bent naar een plek waar je rustig met je geliefde een mooie avond kan beleven, wij creëren de perfecte ambiance zowel in het restaurant als op het uitgebreide terras. Welkom bij Dapper!

Restaurant Flinck!

Bij FL!NCK in De Bonte Wever voel je je welkom en of je nou de dag goed komt beginnen met een stevig ontbijt, een overweldigende plek zoekt om uitgebreid te lunchen of verrassend wilt dineren met de hele familie, je gaat altijd met een goed gevoel weer naar huis, hotelkamer of op pad.  Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid. Show- en live cooking vormen dagelijks het decor voor onze koks tijdens het diner. Kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Wie FL!NCK binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting en nadat we je een tafel hebben toegewezen die past bij je gezelschap kan het grote genieten echt beginnen.

Uitbreiding De Bonte Wever

Dit jaar staat in het teken van een flinke uitbreiding van De Bonte Wever. Naast een, reeds opgeleverd, nieuw gedeelte van het hotel wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van een congres- en vergadercentrum met multifunctionele grote zaal geschikt voor o.a. congressen, bedrijfspresentaties, (theater)concerten, etc., restaurants, grand café,  recreatieve ruimtes met buitenterras, vernieuwde entree en meer. Ook het aantal (gratis) parkeerplaatsen wordt flink uitgebreid  wat past bij de groei en de uitstekende bereikbaarheid van De Bonte Wever.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Coronacrisis
"De reddingsboeien zijn er wel, maar te weinig"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit dertiende hoofdstuk...

Food Amsterdam
Paascreaties van Hotel Jakarta verkocht in Bakkerij Westers

Pastry chef Ramona Rütti van Hotel Jakarta Amsterdam maakt bijzondere paascreaties om te paastafel op te fleuren. Dit jaar zal de tafel voor minder mensen gedekt worden, maar daardoor is er des te meer aandacht voor wat er op tafel staat. Er zijn verschillende creaties te verkrijgen in Bakke...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Coronacrisis
Wapenen tegen de crisis: Kamerprijs dumpen is dom. Waarom doen we het dan steeds weer? (Deel 2)

Kamerprijs dumpen is dom. Waarom doen we het dan steeds weer? Volgens Arne Sorenson, CEO van Marriott, zijn de effecten van de coronacrisis op de korte termijn al groter dan die van 9/11 en de bankencrisis tezamen. Bezettingsgraden zijn gedaald tot 90% in de sterk getroffen gebieden en tot 75% in mi...

Columns
Column: Het post-corona tijdperk

Hoe ziet de wereld eruit in een post-corona tijdperk? Dat is een vraag die mij de laatste tijd erg bezighoudt. Vliegen we nog net zoveel als twee maanden geleden? Blijven er maatregelen bij evenementen boven de 100 personen? Hoe gaan mensen om met fysiek contact? Draagt een hostess achter de recepti...

Coronacrisis
Hotellerie op slot: Vier hoteliers uiten hun zorgen (deel 1)

De hotellerie zit op slot. Boekingen worden massaal geannuleerd, nieuwe boekingen blijven uit en veel hotels zijn genoodzaakt de deuren te sluiten. In een digitaal rondetafelgesprek bespreken vier hoteliers wat de coronacrisis voor gevolgen heeft op hun onderneming. Hoe kijken zij aan tegen de rol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: