Dit lees je in de nieuwe Hotel & Food&Beverage-special

Auteur: David Bakker
12 mei 2023
Dit lees je in de nieuwe Hotel & Food&Beverage-special

Binnenkort valt de jaarlijkse Hotel & Food&Beverage-special van Hospitality Management bij iedere hotelier op de deurmat. Onze jaarlijkse special omtrent alles wat met eten en drinken te maken heeft in de hotellerie. Wie anders dan drie gedreven F&B-managers schitteren dit keer op de cover: Naomi Bormans (Château St. Gerlach), Sander van Zandbergen (Park Plaza Utrecht) en Sam Hilkens (The Dylan Amsterdam).

In een zes pagina tellend interview gaan zij dieper in op de uitdagingen waar ze mee te maken hebben in de huidige markt. De arbeidsmarkt, kosteninflatie, conceptontwikkeling en het bewaken daarvan. Drie jonge en ambitieuze F&B-managers delen hun mening en leermomenten in een rondetafelgesprek.

Hotel De L’Europe staat bekend om zijn brede en sterke F&B-aanbod. Met restaurant Flore**, Brasserie Marie, Trattoria Graziella én Freddy’s Bar heeft het vijfsterrenhotel in het centrum van Amsterdam veel te bieden. Managing Director en Amsterdammer Robert-Jan Woltering zwaait er bijna een jaar de scepter, nadat hij decennialang leiding gaf aan ultraluxe hotels over de hele wereld. Na een imposante internationale carrière in de hotellerie, keert hij terug in zijn geboortestad. Met ambities. “Bij de absolute top behoren. Dat zijn we naar onszelf toe verplicht.”

The Church

Ambities hebben Janiek van den Broeck en Bart Leussink ook met hun boutique hotel en restaurant The Church in Arnhem. In januari 2023 kregen zij de sleutel van de voormalige Lutherse kerk in de hoofdstad van Gelderland, waar al een restaurant en hotel in gevestigd was. Na nog geen drie maanden verbouwen openden zij hun eerste onderneming op 17 maart 2023. Hoe het concept is opgebouwd en hoe zij het voor elkaar kregen om al op hun 24ste als ondernemerskoppel door het leven te gaan, lees je in het uitgebreide interview.

Verder schreven we over menu-engineering, hoe stel je de ideale menukaart samen? En barconsultant Misja Vorstermans geeft tips over hoe de ideale hotelbar eruitziet. Kortom, alles wat je als hotelier en F&B-manager wilt weten. Houd de brievenbus dus in de gaten of download de jaarlijkse F&B-special binnenkort op deze website.

Overig nieuws