Edition Hotels opent 8 hotels wereldwijd

Auteur: Redactie
Internationaal 16 april 2021
Edition Hotels opent 8 hotels wereldwijd

Edition Hotels kondigt haar verdere internationale uitbreiding aan richting eind 2022, met de geplande opening van acht nieuwe accommodaties verspreid over drie continenten.

Onder de nieuwe openingen bevinden zich locaties in Rome, Madrid, Dubai, Reykjavik, Tampa, Doha, Mexico's Riviera Maya by Kanai en Edition's tweede accommodatie in Tokio. Met momenteel 11 hotels wereldwijd, onderstrepen deze geplande openingen de sterke groei van het merk en brengt het de portfolio op een totaal van 19 hotels wereldwijd. Naast deze nieuwe hotels verwacht  Edition Hotels later in 2022 verdere uitbreiding aan te kondigen.

Ian Schrager

Edition Hotels herdefinieert het concept van luxe door het aanbieden van een collectie van one-of-a-kind hotels. Ontworpen door hotelvisionair Ian Schrager en Marriott International. Daardoor profiteert het merk ook van Marriott's wereldwijde schaal en operationele expertise.

Het streven naar compromisloze kwaliteit, echte originaliteit en onberispelijke moderne service blijven de traditionele opvattingen over luxe uitdagen en verankeren de positie van de Edition als leider in de branche. Elk hotel is uniek en weerspiegelt het sociale en culturele milieu van de tijd en de plaats waar het werd gecreëerd.

F&B

Elk nieuw pand wordt individueel ontwikkeld in samenwerking met een van 's werelds meest vooraanstaande ontwerpers die speciaal voor die locatie is uitgekozen en introduceert originele eet- en drankconcepten van internationaal gerenommeerde chef-koks. 

"Ik heb me altijd ingezet om betrokken te zijn bij speciale projecten op wereldschaal die nieuwe hoogten bereiken. Ik vind het geweldig om samen te werken met Marriott, en de kans om deze hotels over de hele wereld tot leven te zien komen is een droom die uitkomt", aldus Ian Schrager.

Dit jaar en volgend jaar opent Edition Hotels in de volgende steden:

Reykjavik - medio 2021
Tokyo - eind 2021
Rome - eind 2021
Dubai -  eind 2021
Madrid - begin 2022
Tampa - begin 2022
Riviera Maya bij Kanai - medio 2022
Doha  - medio 2022

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Op de foto hieronder: De Riviera Maya by Kanai.

Overig nieuws