Fletcher Hotels neemt Aquarius Hotel Scheveningen over

Auteur: Redactie
Financieel Overname 4 oktober 2023
Fletcher Hotels neemt Aquarius Hotel Scheveningen over

Fletcher Hotels, de grootste hotelketen in Nederland, is verheugd om de overname aan te kondigen van het driesterrenhotel Aquarius, gelegen aan de prachtige kust van Scheveningen.

Het klassieke hotel is gelegen aan de boulevard in de populaire badplaats, heeft comfortabele hotelkamers met uitzicht op zee, en ligt in een veelzijdige omgeving met veel mogelijkheden voor hotelgasten. De aankoop van dit hotel biedt de hotelketen mooie en bovenal unieke kansen voor de toekomst.

Ruimte voor toekomstplannen

Afgelopen week zijn de handtekeningen gezet voor de overname van het Aquarius Hotel Scheveningen. Met dit hotel zet Fletcher Hotels haar strategische expansie voort en versterkt hiermee de aanwezigheid in de Nederlandse gastvrijheidssector. Fletcher Hotels is in de laatste jaren uitgegroeid tot een hotelketen met ruim 110 hotels in Nederland.

Aquarius Hotel Scheveningen, een driesterrenhotel met een uitzicht op de Noordzee, is al jaren een geliefde bestemming voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers en past perfect in het portfolio van Fletcher Hotels. Het hotel zal per 1 november aanstaande onder de naam ‘Fletcher Beachhotel Scheveningen’ gaan opereren. Director of operations Ben de Ruijter, is enthousiast over deze overname: “De toevoeging van Aquarius Hotel Scheveningen aan ons groeiende portfolio is een belangrijke mijlpaal voor Fletcher Hotels. De locatie biedt ons mooie kansen voor de toekomst. We zijn vastbesloten om de hotelgasten ook hier dezelfde hoogwaardige service en gastvrijheid te bieden waar Fletcher Hotels om bekend staat." Inmiddels is het personeel ingelicht. Voor hen heeft de overname geen nadelige gevolgen, zij gaan allemaal over naar de nieuwe werkgever.

Goed vertegenwoordigd

In december 2020 opende de deuren van het compleet nieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen met restaurant Marina Lounge Scheveningen, centraal gelegen in Scheveningen. Op slechts 700 meter afstand komt daar nu Fletcher Beachhotel Scheveningen bij met uitzicht op de pier en het strand. Het hotel heeft 37 hotelkamers, een knus restaurant voor ontbijt, een bar en terrassen aan de voor- en achterzijde van het hotel om te borrelen. Het hotel ligt op loopafstand van populaire trekpleisters als: SkyView de Pier, het Afas Circustheater, Holland Casino en Legoland® Discovery Centre Scheveningen, en heeft een zeer gunstige ligging voor gasten die aanwezig willen zijn bij de traditionele vreugdevuren tijdens oud & nieuw of de grootste nieuwjaarsduik van Nederland. De toekomst biedt ruimte om het hotel uit te breiden en meer aantrekkelijke faciliteiten voor de gasten toe te voegen.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws