Golden Tulip Hotel Central start met renovatie van brasserie 

7 juni 2017 | Roy Spijker

Golden Tulip Hotel Central gaat vanaf 18 juni 2017 Brasserie Central geheel vernieuwen. Ook de Tony’s bar en de keuken worden in het renovatieplan meegenomen. De werkzaamheden zullen volgens planning duren tot 27 juli. De glazen pui van de brasserie zal in 2018 vervangen worden. De eerste 3 dagen zal de entree aan de markt gesloten zijn, de hotelingang aan het Burgemeester Loeffplein is geopend.

In de zomer van 2016 is de prachtige 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht geheel vernieuwd. Deze unieke ruimte is nu inzetbaar voor zakelijke bijeenkomsten, feesten, sfeervolle recepties, culinaire diners en is een officiële trouwlocatie voor een bijzondere bruiloft. In het najaar 2016 is het Penthouse geopend; een luxe suite van 150m² met privé dakterras van 60m². "Zo'n luxe penthouse is echt uniek in Brabant, een echte Rooftop Experience!" aldus Karin Rademaker, directeur Golden Tulip Hotel Central.

Nu worden de brasserie, bar en keuken rigoureus aangepakt, waarbij gekozen is voor een samenwerking met interieurarchitect Feran Thomassen. Met als uitgangspunt ‘vasthouden wat goed is en aanpassen aan de hoogste eisen van de huidige tijd’, is er een prachtig ontwerp gemaakt. De service, persoonlijke aandacht en gezelligheid blijven voorop staan. Volgens Karin Rademaker: "Een eigentijdse brasserie als Bossche huiskamer, hét ontmoetingspunt van 's-Hertogenbosch. Ingetogen chique, waar iedereen zich meteen welkom en thuis voelt.’"

Swim to Fight Cancer
Voorafgaand aan de verbouwing geeft brasserie Central iedereen de gelegenheid een ‘herinnering’ uit de brasserie te kopen. Op verschillende items kan geboden worden en de opbrengst zal geheel ten goede komen aan 'Swim to Fight Cancer' op 17 september waar ook Karin Rademaker aan zal deelnemen.

Aangepast openingstijden
Tijdens de renovatie is de 14e eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Uiteraard blijft het ook mogelijk om alleen een kopje koffie te komen drinken. Ook de Moriaenbar is geopend voor een hapje en een drankje. De aangepaste openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Weet jij alles over privacywetgeving binnen de hotellerie? Volg de training van de HM Academy

Het zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens is tegenwoordig voor iedere branche van groot belang, ook voor de hotellerie. Specifiek voor de hotellerie draait veel om het bieden van een goede service aan je gasten, en hieronder valt ook het zorgvuldig omgaan met hun persoonlijke gegevens. Als ...

Hotel Opening
Fattal Hotel Group opent vier nieuwe hotels in Londen

Fattal Hotel Group heeft op 18 maart aangekondigd een huurovereenkomst voor langere tijd te hebben verkregen op vier Grange Hotels in Londen. Hierdoor treedt de groep toe tot de markt van centraal Londen. Het nieuws volgt na de recente acquisitie van het iconische Midland Hotel in Manchester; &eacut...

Achtergronden Internationaal
Hotelgasten werden in het geheim begluurd in dit hotel

Wel 1600 hotelgasten zijn begluurd door mensen die 45 dollar per maand betaalden om in realtime mee te kijken naar wat er op de bewuste hotelkamers van argeloze toeristen in Zuid-Korea gebeurde. In stopcontacten De camera's waren in het geheim geplaatst in de hotelkamers van het hotel. Ze ...

Interview Longread
Ilja Leonard Pfeijffer: "Airbnb moet verboden worden, in de hotellerie schuilt de oplossing"

Ilja Leonard Pfeijffer is de auteur van de besteller-roman ‘Grand Hotel Europa’. Begin deze week werd bekend dat de naam van de schrijver prijkt op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs 2019. Dit is de meest belangrijke prijs voor een Nederlandse literaire roman en de winnaar ontva...

Chefs F&B
Roel Oostrum nieuwe executive chef van Blooming in Bergen

Het zaadje werd geplant toen hij als souschef de keuken van Blooming betrad. Nu, jaren later, bloeit er iets heel moois. Vanaf heden is Roel Oostrum de nieuwe executive chef van Blooming in Bergen. Blooming bestaat uit drie unieke locaties: Blooming hotel, Landgoed Het Hof en strandpaviljoen Bloomin...

Hotelbouwplannen
Nog nooit zoveel hotelkamers verbouwd of gebouwd

Nog nooit zijn er zoveel kamers gesignaleerd die verbouwd of gerealiseerd worden binnen de hotellerie. 2018 bijkt het jaar van de grote hotelbouwplannen, zo blijkt uit een inventarisatie van Hotelbouwplannen. In onderstaande afbeeldingen zie je de trends en statistieken. Hotelbouwplannen heeft al...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: