Golden Tulip Hotel Central start met renovatie van brasserie 

7 juni 2017 | Roy Spijker

Golden Tulip Hotel Central gaat vanaf 18 juni 2017 Brasserie Central geheel vernieuwen. Ook de Tony’s bar en de keuken worden in het renovatieplan meegenomen. De werkzaamheden zullen volgens planning duren tot 27 juli. De glazen pui van de brasserie zal in 2018 vervangen worden. De eerste 3 dagen zal de entree aan de markt gesloten zijn, de hotelingang aan het Burgemeester Loeffplein is geopend.

In de zomer van 2016 is de prachtige 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht geheel vernieuwd. Deze unieke ruimte is nu inzetbaar voor zakelijke bijeenkomsten, feesten, sfeervolle recepties, culinaire diners en is een officiële trouwlocatie voor een bijzondere bruiloft. In het najaar 2016 is het Penthouse geopend; een luxe suite van 150m² met privé dakterras van 60m². "Zo'n luxe penthouse is echt uniek in Brabant, een echte Rooftop Experience!" aldus Karin Rademaker, directeur Golden Tulip Hotel Central.

Nu worden de brasserie, bar en keuken rigoureus aangepakt, waarbij gekozen is voor een samenwerking met interieurarchitect Feran Thomassen. Met als uitgangspunt ‘vasthouden wat goed is en aanpassen aan de hoogste eisen van de huidige tijd’, is er een prachtig ontwerp gemaakt. De service, persoonlijke aandacht en gezelligheid blijven voorop staan. Volgens Karin Rademaker: "Een eigentijdse brasserie als Bossche huiskamer, hét ontmoetingspunt van 's-Hertogenbosch. Ingetogen chique, waar iedereen zich meteen welkom en thuis voelt.’"

Swim to Fight Cancer
Voorafgaand aan de verbouwing geeft brasserie Central iedereen de gelegenheid een ‘herinnering’ uit de brasserie te kopen. Op verschillende items kan geboden worden en de opbrengst zal geheel ten goede komen aan 'Swim to Fight Cancer' op 17 september waar ook Karin Rademaker aan zal deelnemen.

Aangepast openingstijden
Tijdens de renovatie is de 14e eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Uiteraard blijft het ook mogelijk om alleen een kopje koffie te komen drinken. Ook de Moriaenbar is geopend voor een hapje en een drankje. De aangepaste openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Accor Internationaal
Accor opent 3000ste hotel in Europa

Accor opent haar 3.000ste hotel in Europa met de komst van twee ‘Mondrian’ hotels in Frankrijk. Met meer dan 340.000 kamers in 39 landen is Accor Europees markleider. De komst van Mondrian naar Europa, Accor’s 26e merk, onderstreept Accor’s ambitie in het premium en lifestyle...

Interview Longread
''In mijn hotel werken alleen 50-plussers''

Op een steenworp afstand van het beroemde Maastrichtse Vrijthof vind je Hotel Botticelli, een prachtig klassiek hotel in Venetiaanse sferen. De eigenaar Charles Steffens leidt ons rond in zijn hotel dat herinneringen oproept aan een roemrijk verleden, maar tegelijkertijd toekomstbestendig is, aangez...

Hotelbouwplannen Hilton
Hilton Royal Parc Soestduinen heropend na renovatie

Na 16 maanden waarin Hilton Royal Parc Soestduinen volledig gerenoveerd is, is het hotel er nu klaar voor om als DoubleTree by Hilton haar deuren te heropenen. Samen met de eigenaren, Netjes Beheer B.V., is er bewust voor gekozen om onder een ander Hilton-brand verder te gaan. Voortaan een Double...

Awards Culinair
Booking.com lanceert nieuwe pilot-app 'CityBook'

Door het gebruik van machine learning krijgen reizigers aanbevelingen die het makkelijker maken om de steden te verkennen. Met als missie het voor iedereen makkelijker te maken om de wereld te beleven, kondigt Booking.com een nieuwe pilot aan: CityBook. Deze digitale stedengids brengt inspiratie, pl...

Wet- en regelgeving Airbnb
KHN: Snel ingrijpen op platformen zoals Airbnb noodzakelijk

De Tweede Kamer spreekt donderdag 16 januari in een schriftelijk verslag over nieuwe wetgeving voor huizenverhuurplatformen, zoals Airbnb. In aanloop naar deze kamerbehandeling pleit Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voor verplichte medewerking van deze platformen als het gaat om toezicht op verhuu...

Personalia Mensen
RAI Amsterdam benoemt Luuk Scholte tot Domain & Partnership Manager

Na zeven edities leiding te hebben gegeven aan Horecava is Luuk Scholte door RAI Amsterdam benoemd tot Domain & Partnership Manager. Carlijn Groen, huidig Exhibition Manager van Horecava, neemt het stokje van Luuk Scholte over. Luuk Scholte is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het rea...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: