Grootste indoor glijbaan ter wereld met duurzame vloerverwarming

27 september 2017 | Thijs Jacobs

Hof van Saksen bouwt 3 glijbanen. Één wordt de grootste glijbaan ter wereld. De tweede wordt de hoogste glijbaan in de Benelux. Voor duurzaamheid, een hoog comfort en kwaliteit, zijn de vloerverwarmingssystemen van TECE geïnstalleerd.

De grootste glijbaan ter wereld krijgt maar liefst 422 meter glijplezier en eindigt in een enorme trechter met een diameter van 19 m. Het tweede pronkstuk is de hoogste bandenglijbaan in de Benelux, met een hoogte van zelfs 18,5 m. Nergens anders vind je zulke adembenemende en tegelijkertijd milieuvriendelijk doordachte creaties als deze.

Duurzame vloerverwarming voor hoog comfort

Bij de luxe kwaliteitsbeleving van het Hof van Saksen past een evenredige kwaliteit, een topcomfort en duurzaamheid. TECE komt met haar Silver Line Quality vloer- en wandverwarmingssystemen ruimschoots aan deze eisen tegemoet. In de vloeren rond de glijbaan (265 m2) is 2.000 m duurzaam SLQ-leidingwerk geïnstalleerd, dat garant staat voor een hoog comfort. Ook de corrosiebestendige verdelers zijn van duurzaam kunststof en modulair opgebouwd. Bij een latere uitbreiding kan één of meerdere groepen eenvoudig en snel toegevoegd worden.

Silver Line Quality

Dankzij de hoge kwaliteitsnormeringen van het productieproces heeft TECE het kwaliteitslabel Silver Line Quality. Dit staat voor een hoge en beproefde kwaliteit, duurzaamheid en een gegarandeerde en 100% uitwisselbaarheid van de onderdelen. De door TECE zelf uitgevoerde testen, maar ook die van onafhankelijke testinstituten, staan garant voor dit kwaliteitslabel.

Modern design van glas

TECE ontwikkelt en levert bovendien designproducten van glas. O.a. een opvallende thermostaat met een glazen front, ontworpen door NOA Intelligent Design. Daarbij is het design van het glas prachtig afgestemd op andere producten van TECE. Zoals bij de diverse wc-bedieningsplaten, de wc-spoeltechniek TECElux en de douchegoten TECEdrainline.

www.tece.nl

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Verbouwen
City Resort Hotel Leiden realiseert nieuw Meeting & Event Center

City Resort Hotel Leiden gaat haar huidige Meeting & Event Center uitbreiden en vernieuwen. Het Meeting & Event Center van City Resort Hotel Leiden komt op de vijfde verdieping van het Level-gebouw aan de Bargelaan, direct naast het Centraal Station en krijgt een oppervlakte van maar liefst ...

Van der Valk
Cantharel’s keukentafel verbindt gast met eten

Vanaf 1 november start Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel met een nieuwe initiatief. Gasten kunnen vanaf dat moment ook dineren aan Cantharel’s Keukentafel. Een culinair avondje uit in het naast het hotel gelegen landhuis waar ze onder leiding van chef-kok Justa van Ryssen en sommelier...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: vijf keer raak

“De hotelindustrie verliest de controle over haar eigen kamervoorraad.” Dat was een van de belangrijkste – wat apocalyptisch aandoende - voorspellingen in de white paper van de International Hotel Association over de toekomst van de hotelsector. Het in 1996 gepubliceerde rapport me...

Economie Achtergronden
Stevige groei meetings- en eventsbranche verwacht in 2019

Een decennium na de wereldwijde economische recessie van 2008, is de meetings- en eventsbranche teruggeveerd. Voor het vierde achtereenvolgende jaar laat de sector een consistente groei van uitgaven en bezoekers zien. Deze gestage en stabiele groei is de nieuwe norm binnen de meetings- en eventsbran...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: