Mama Shelter opent in Rome

Auteur: Redactie
Internationaal 23 juli 2021
Mama Shelter opent in Rome

Mama Shelter brengt haar merk naar Rome met de lancering van Mama Roma, het eerste adres van de groep in Italië, dat nog deze maand wordt geopend. Mama Shelter werd in 2008 in Parijs opgericht door de familie Trigano (medeoprichters van Club Med) en biedt haar gasten een mix van gedeeld plezier, betaalbaarheid en uitzonderlijke service in steden en buurten met een uniek verhaal.

In 2018 bezocht de redactie van Hospitality Management Mama Shelter in Marseille. Lees hier het interview met general manager Lina Deslandes. In het interview uit 2018 vertelt de gedreven Deslandes over de ontstaansgeschiedenis, de identiteit en de ambities van het merk.

 

 

 

Mama Roma ligt in de elegante wijk Prati, op de rechteroever van de rivier de Tiber. Van hieruit is Vaticaanstad - met zijn prachtige tuinen, musea en Sint-Pietersplein - te voet in een paar minuten te bereiken, terwijl het hart van het historische centrum op slechts een paar metrohaltes afstand ligt. 

Mama Roma is tegelijkertijd een hotel, een bruisend stedelijk toevluchtsoord, een gastronomisch adres voor wie op zoek is naar authentieke smaken en een ruimte voor zaken, ontspanning en plezier, waar verschillende levensstijlen en omgevingen elkaar beïnvloeden. In Mama Roma heeft het merk zijn allereerste Spa gelanceerd, met een binnenzwembad, sauna, hammam en minimalistisch fitnesscentrum. 

De 217 kamers van Mama Roma, verdeeld over zes verdiepingen, zijn ontworpen door het eigen designteam van de groep, Mama Design Studio. Alle kamers hebben een kingsize bed, 5 sterren beddengoed, een 55" smart-tv die kan worden bediend met een mobiele telefoon en met een grote selectie van gratis films, gratis Wi-Fi en biologische badproducten.

Serge Trigano, oprichter van Mama Shelter, voegt toe: "Rome is de ultieme magische stad. Haar geschiedenis, wonderbaarlijk en volledig bewaard gebleven, verleidt ons op elke hoek van de straat. En tegelijkertijd hebben de Romeinen manieren en een zekere elegantie die het geheel zijn charme en zijn moderniteit geven. Sinds het begin van Mama's avontuur hebben we ervan gedroomd ons hier te vestigen en dit zal in de nabije toekomst werkelijkheid worden. Mama Roma komt naast het Vaticaan te liggen en op slechts drie metrohaltes van het historische stadscentrum. Alle aspecten van onze identiteit zullen in deze Mama terug te vinden zijn: de restaurants, de rooftop, de ontworpen slaapkamers, de kleurrijke lobby en bovendien: een spa en een binnenzwembad. We hebben een bibliotheek toegevoegd om onze klanten een staalkaart te bieden van de meest magische Italiaanse literatuur en kunst".

Overig nieuws