Nieuwe voorzitter Romantik Hotels Benelux

Auteur: Redactie
Internationaal Mensen 9 februari 2022
Nieuwe voorzitter Romantik Hotels Benelux

Govert Janzen, algemeen directeur van Romantik Hotel Mondragon in Zierikzee, is gekozen tot voorzitter van de twaalf Romantik Hotels in de Benelux en tevens lid van het internationale bestuur van het samenwerkingsverband van meer dan 200 Romantik hotels en restaurants in negen Europese landen.

Janzen, hotelier in hart en nieren, was voor hij in 2017 startte met de ontwikkeling van Mondragon, directeur van het Badhotel in Domburg en werkte daarvoor voor Bilderberg Hotels. Sinds begin 2020 is het toen nieuwe hotel Mondragon aangesloten bij Romantik Hotels. Janzen hecht grote waarde aan het Romantik merk, dat in Duitstalige landen een brandnaam met prestige is. Janzen: “Een eer om lid van de mogen zijn”.

Hij ziet zijn nieuwe rol binnen de Romantik organisatie als een kans om de waarde van de Romantik brand nog beter te leren kennen en o.a. een uitwisseling op te zetten met zowel Belgische als Duitse hoteliers. Hij denkt bijvoorbeeld aan onderlinge stages van personeel om ervaring op te doen en talenkennis te verbeteren.

Over Romantik Hotels & Restaurants

Romantik Hotels & Restaurants viert dit jaar het 50-jarig bestaan. Romantik gastheren en gastvrouwen verwelkomen reizigers in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Portugal, Noorwegen, Slovenië en België en Nederland. Regionaal besef en een uitstekende keuken waar regionale producten in ere worden gehouden maken van de persoonlijk beheerde hotels tot een collectie van unieke bedrijven onder de paraplu van het sterke Romantik merk, dat recentelijk nog werd uitgebreid met de zogenaamde “Pearls by Romantik”, een aantal zeer luxe hotels.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws