Prestigieuze Forbes Awards voor Guy Savoy, Caesars Palace en The Cromwell in Las Vegas

Auteur: Thijs Jacobs
Internationaal 21 maart 2017
Prestigieuze Forbes Awards voor Guy Savoy, Caesars Palace en The Cromwell in Las Vegas

Forbes heeft onlangs zijn Travel Guide van 2017 gepresenteerd. Op de prestigieuze lijst met ’s werelds beste hotels, restaurants en spa’s staan het in Las Vegas gevestigde restaurant Guy Savoy en The Laurel Collection by Caesars Palace. Het gerenommeerde restaurant Guy Savoy ontving het hoogst mogelijke aantal sterren: vijf stuks! Daarnaast kreeg The Cromwell, het enige zelfstandige boetiekhotel op de Las Vegas Strip, een Recommended Award toegekend.

            

Guy Savoy


Restaurant Guy Savoy, dat zich bevindt in het Caesars Palace, behoort met Forbes’ onderscheidende Five-Star Restaurant Award al vijf jaar tot de crème de la crème van restaurants in Las Vegas. De chef-kok, Guy Savoy, en zijn medewerkers blijven hun gasten verrassen met veelgeprezen culinaire hoogstandjes. Het restaurant bezit daarnaast de enige Krug Chef’s Table in de Verenigde Staten: een zes-persoonstafel die gasten een intiem uitzicht op de keuken biedt terwijl ze genieten van een samengestelde proeverij die perfect aansluit op Krug’s luxe Cuvée Champagnes. “Om vijf jaar op rij te worden bekroond met 5 sterren van de Forbes Travel Guide is een ongelooflijke eer”, zegt chef-kok Guy Savoy. “Ik ben zo trots op mijn team bij Caesars Palace en dankbaar dat ik de middelen heb gekregen om deze erkenning te bereiken. We kijken ernaar uit om onze gasten te blijven voorzien van onberispelijke service en inspirerende, heerlijke gerechten die de verwachtingen altijd overtreffen bij Restaurant Guy Savoy.”

The Laurel Collection by Caesars Palace


In het iconische Caesars Palace bevindt zich ook The Laurel Collection, gasten kunnen hier rekenen op een intieme sfeer binnen het grotere resort. The Laurel Collection bestaat uit meer dan 1.500 premium kamers en suites in de Augustus en Octavius Towers van het Caesars Palace. Dit onderdeel van het hotel focust zich op het leveren van unieke, persoonlijke details zoals toegewijd personeel dat individuele en snelle service biedt, ruime kamerindelingen en vele luxe voorzieningen. De onlangs vernieuwde kamers in de Augustus Tower zijn uitgerust met een klassiek Caesars thema met een moderne update.

The Cromwell


The Cromwell, onderdeel van Caesars Entertainment, heeft opnieuw de Recommended Award toegekend gekregen. Met deze onderscheidende award behoort dit unieke hotel tot de beste hotels ter wereld. The Cromwell is het enige zelfstandige boetiekhotel op de beroemde Las Vegas Strip. Het hotel beschikt over 188 kamers waaronder 19 karakteristieke suites, het allereerste restaurant van beroemde chef en tv-persoonlijkheid Giada De Laurentiis, een beach- en nightclub en de mogelijkheid tot panoramisch feesten op het dak van het hotel.

Voor een gedetailleerde uitleg over hoe Forbes Travel Guide zijn beoordelingen samenstelt, kunt u kijken op www.forbestravelguide.com/about/ratings.

Overig nieuws