Short stay aanbieder Bob W breidt uit naar Nederland

Auteur: Redactie
Internationaal 30 mei 2023
Short stay aanbieder Bob W breidt uit naar Nederland

Nederland wordt negende in de rij van bestemmingen waar Bob W zijn diensten aanbiedt, na het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Noorwegen, Griekenland, Italië, Finland en Estland. Het bedrijf heeft als missie om panden in Europese steden om te toveren tot unieke en aantrekkelijke verblijfplaatsen voor bezoekers. De eerste Nederlandse stad met aanwezigheid van Bob W is Amsterdam. De twee nieuwe locaties, Bob W Oosterpark en Bob W Noord, staan gepland om hun deuren deze zomer te openen.

Duurzame appartementen

Functionaliteit staat centraal, inclusief voorzieningen om zelf een snelle maaltijd te bereiden en plekken om spullen op te bergen. Het meubilair en het design van elke locatie is afgestemd op de bestemming met de focus op duurzaam.

In de appartementen van Bob W is altijd werk van lokale kunstenaars te bewonderen, zoals in Amsterdam op maat gemaakte Oosterpark-geïnspireerde prints van ontwerper Aafke Bouman, en lokaal geproduceerde tweedehands meubels. Daarnaast beschikt Bob W Noord over lofts op het dak met AI-kunst, exclusieve Nederlandse designstukken, geüpcycled meubilair en andere unieke kenmerken om lokaal design en duurzaamheid samen te brengen.

Amsterdamse Oosterpark en Noord

Bob W Oosterpark opent zijn deuren aan de Middenweg in Amsterdam. De kamers en studio's zijn ondergebracht in een monumentaal pand uit 1770. Het was de plek waar Napoleon Bonaparte de sleutels van de stad Amsterdam in handen kreeg. Tijdens het restauratieproces en de aanpassingen is de sfeer van destijds intact gebleven, met behoud van charme en het erfgoed. 

Bob W Noord is gelegen aan de Papaverweg in Amsterdam-Noord en zal bestaan uit 126 unieke designappartementen en lofts. Deze nieuwgebouwde Europese flagship locatie krijgt een rooftop zwembad, een eigen wellness center en een restaurant. Via de waterkant van Amsterdam-Noord kan de gast met de veerboot naar de andere kant van het stadscentrum.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws