The Dylan Amsterdam biedt nieuwe medewerkers drie maanden woonruimte

Auteur: Redactie
Mensen 15 mei 2023
The Dylan Amsterdam biedt nieuwe medewerkers drie maanden woonruimte

The Dylan Amsterdam biedt nieuwe medewerkers in de restaurants sinds kort de mogelijkheid om drie maanden gratis te wonen in het centrum van Amsterdam. Zo wil het hotel de overgang zo soepel mogelijk maken voor nieuwe medewerkers in de restaurants. Door hen de mogelijkheid te bieden om drie maanden gratis te wonen, hoeven ze zich geen zorgen te maken over huisvesting in de eerste maanden van hun nieuwe baan bij The Dylan.

"Het helpt ons om talentvolle mensen aan te trekken en te behouden, zodat we onze gasten de beste service kunnen blijven bieden", zegt General Manager, René Bornmann. "We beseffen dat het vinden van betaalbare woonruimte in Amsterdam een uitdaging kan zijn, dus we willen onze nieuwe medewerkers helpen zich thuis te voelen en buiten werk te kunnen genieten van ons mooie Amsterdam."

Het aanbod van een gratis woonruimte is een aanvulling op de arbeidsvoorwaarden die The Dylan Amsterdam al biedt aan haar medewerkers. Zo krijgen zij bijvoorbeeld ook een Swap fiets, korting op zorgverzekeringen en restaurants bij verschillende hotels in Amsterdam en één overnachting inclusief diner cadeau.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws