The Set Collection sluit vier hotels aan

Auteur: Redactie
Internationaal 19 januari 2022
The Set Collection sluit vier hotels aan

The Set Collection is verheugd aan te kondigen dat een van Azië's meest geprezen luxe hospitality merken, The House Collective, zich aansluit bij het  vertegenwoordigingsbedrijf.

Vier hotels van The House Collective voegen zich bij de vier Founding Member-hotels van The Set Collection; het Conservatorium in Amsterdam, Hotel Cafe Royal in Londen, Lutetia in Parijs en Mamilla hotel in Jeruzalem.

Gelijkgestemde onafhankelijke hotels

The Set Collection is een nieuw luxe merkvertegenwoordiging van gelijkgestemde onafhankelijke hotels, gerund door hoteliers voor hoteliers. Het is ontworpen voor eigenaren, investeerders en managementteams die op zoek zijn naar een alternatief voor de traditionele vertegenwoordigings- en distributieservice. Met een wendbaar en flexibel bedrijfsmodel biedt The Set Collection een oplossing op maat om alleen de services te leveren die hoteliers nodig hebben, ontworpen om snel aan te passen aan de voortdurend veranderende marktomstandigheden en zakelijke behoeften van de aangesloten hotels, terwijl het een concurrerende vergoedingsstructuur biedt.

Onder The Set Collection behouden eigenaren en managementteams hun hotelmerk en identiteit naast het dagelijkse beheer van het hotel, terwijl ze profiteren van op maat gemaakte services om hun operaties en bestaande teams te ondersteunen.

Bijzonder samenspel van Oost en West

Of het nu gaat om het bruisende stadlandschap van Hongkong, de levendige straten van Londen, de modieuze doorgangen van Shanghai, de chique boulevards van Parijs, de bloeiende kunstscene van Bejing, de musea van Amsterdam, het monumentale verleden van Chengdu of de ongeëvenaarde geschiedenis van Jeruzalem – de hotels van The House Collective en The Set Collection kunnen niet beter op elkaar worden afgestemd.

Dit bijzondere samenspel van Oost en West is het eerste hoofdstuk van een organisatie die op het punt staat de traditionele modellen van wat voorafging te ontwrichten en tegelijkertijd recht doet aan de erfenis en reputatie van deze iconische hotels.

Het Conservatorium hotel in Amsterdam

Het toonaangevende Conservatorium hotel in Amsterdam is onderdeel van The Set Collection als één van de Founding Members. Gelegen aan het Museumplein, het luxe centrum en het culturele hart van de stad, is het Conservatorium een architectonisch meesterwerk dat een monumentaal gebouw combineert met een gracieus, eigentijds ontwerp. Dit jaar viert het hotel haar 10-jarig jubileum en heeft het zich inmiddels weten te vestigen als een van de meest iconische hotels in Nederland en een thuishaven voor veel lokale Amsterdammers en internationale gasten.

Over The Set Collection

Een dynamische collectie van ’s werelds meest gerenommeerde, onafhankelijke luxe hotels en resorts. Met een onderscheidend en flexibel bedrijfsmodel biedt The Set Collection een op maat gemaakte selectie van verkoop-, marketing- en distributiediensten aan, die naadloos aansluiten op de voortdurend veranderende marktomstandigheden, als ook de zakelijke behoeften van hoteliers die de leiding en identiteit van hun hotel graag in eigen beheer houden. Voor onze hoteliers heeft het dagelijks leveren van de meest uitzonderlijke en gedenkwaardige gastervaringen de hoogste prioriteit. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws