Vernieuwd meeting center in Nijmegen; ruimtelijk en stijlvol vergaderen in Sanadome

9 december 2019 | Thijs Jacobs

Nijmegen is een kwalitatief hoogstaand meeting center rijker. Het 4-sterren Superior hotel Sanadome Hotel & Spa Nijmegen heeft flink geïnvesteerd in haar vergaderfaciliteiten. Voorheen bevonden zich in de linker hotelvleugel van Sanadome diverse afdelingen van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Afgelopen jaar zijn deze ruimtes veranderd in een modern en sfeervol meeting center.

Een meeting center van 1600m2

Wanneer u bij Sanadome naar binnen loopt, valt het direct op; er is een zee aan ruimte ontstaan in de hotellobby. Er is afgelopen jaar hard gewerkt en het eindresultaat is prachtig zichtbaar geworden op de begane grond van het hotel. Er zijn 8 luxe vergaderzalen geopend, waaronder een moderne Boardroom, 7 vergaderzalen en een Private Chef kookstudio, met uitzicht op de parktuin of fontein met openslaande deuren naar het terras. In totaal biedt Sanadome nu 16 vergaderzalen voor gezelschappen van 2 tot 220 gasten. Het nieuwe meeting center van 1.600 m² groot biedt eindeloos veel mogelijkheden om een succesvolle bijeenkomst te organiseren.

Meeting lounge

Naast de nieuwe vergaderzalen, zijn er in de meeting lounge werkplekken gecreëerd. Hier kunnen gasten rustig werken in comfortabele loungehoeken met koffie binnen handbereik. De sfeervolle ruimte biedt een prachtige ambiance voor het ontvangst van gasten en een borrel of receptie tot 250 personen.

Private Chef kookstudio

De Private Chef kookstudio is misschien wel het mooiste onderdeel van het vernieuwde meeting center. Grote raampartijen, Italiaans natuursteen, een grote tafel en een prachtige ‘home-style’ geven het gevoel dat u bij iemand thuis aanschuift voor het diner. “Dat is ook precies onze bedoeling”, legt Joost den Bieman, directeur van Sanadome uit. “Zittend aan een ‘captains table’ aanschouwt u hoe een privé kok uw gerechten bereidt. U krijgt letterlijk een kijkje in de keuken; informeel, gezellig, inspirerend en kleinschalig.” De kookstudio biedt ruimte voor gezelschappen tot 12 personen. “Denk bijvoorbeeld aan een informele netwerkborrel met hapjes, een speciaal familiediner of interactief team builden met uitleg over de gerechten die gemaakt worden. Het is als thuiskomen met het Italiaanse familiegevoel”, aldus den Bieman. Als gast bepaal je zelf hoe interactief de Private Chef ervaring wordt. Daarnaast kunt u in de kookstudio terecht voor verschillende workshops. Hierbij kunt u denken aan een Barbecue workshop of een Asian Streetfood workshop. Samen wordt er afgestemd wat het beste past bij uw gezelschap of gelegenheid.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Booking.com Coronacrisis
Booking.com ontving een megabedrag van 61 miljoen euro vanuit de NOW-regeling

KLM is met afstand de grootste ontvanger van steun uit de NOW-regeling. De regeling voorziet in het dorbetalen van een deel van het loon door het rijk. De luchtvaartmaatschappij ontving in totaal 301 miljoen euro, zo bleek uit gegevens van het UWV. Binnen onze branche is Booking.com een zeer grote o...

Hotelbouwplannen Opening
Stayokay Maastricht heropent deuren na grondige renovatie

Vandaag heropent Stayokay Maastricht officieel de deuren na een complete renovatie. Het vernieuwde hostel biedt plaats aan gezinnen, individuele reizigers, groepen en zakelijke gasten. Daarnaast wil Stayokay met bar-restaurant The 5th een fijne hotspot aan de Maas bieden om te eten, drinken, relaxen...

Economie Coronacrisis
Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en delen van de retailsector blijft de omzetdaling groot. Dat blijkt uit de analyse van omzetprognoses voor alle sectoren die Rabobank vandaag heeft gepubl...

Columns Blog
Blog Gijs Hendrikx: opgedroogde tranen

En dan vermindert de sneltreinvaart en staan de voertuigen plots stokstijf stil. Corona heeft toegeslagen en dat heeft tot op de dag van vandaag een enorme impact op de totale horecabranche. We kenden in ons Theaterhotel in Venlo vóór het coronatijdperk alleen maar groei en dat stopt v...

Branded Content Coronacrisis
In jouw hotel voelen gasten en medewerkers zich veilig, toch?

Bij binnenkomst in een hotel bepaalt de gast of hij zich comfortabel en op zijn gemak voelt. Dat gaat allemaal vanzelf en is een gevoelskwestie. Natuurlijk speelt hierbij de receptioniste een belangrijke rol. Een glimlach, een luisterend oor, zakelijk maar toch vriendelijk, het helpt allemaal mee. ...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: