Vernieuwd meeting center in Nijmegen; ruimtelijk en stijlvol vergaderen in Sanadome

9 december 2019 | Thijs Jacobs

Nijmegen is een kwalitatief hoogstaand meeting center rijker. Het 4-sterren Superior hotel Sanadome Hotel & Spa Nijmegen heeft flink geïnvesteerd in haar vergaderfaciliteiten. Voorheen bevonden zich in de linker hotelvleugel van Sanadome diverse afdelingen van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Afgelopen jaar zijn deze ruimtes veranderd in een modern en sfeervol meeting center.

Een meeting center van 1600m2

Wanneer u bij Sanadome naar binnen loopt, valt het direct op; er is een zee aan ruimte ontstaan in de hotellobby. Er is afgelopen jaar hard gewerkt en het eindresultaat is prachtig zichtbaar geworden op de begane grond van het hotel. Er zijn 8 luxe vergaderzalen geopend, waaronder een moderne Boardroom, 7 vergaderzalen en een Private Chef kookstudio, met uitzicht op de parktuin of fontein met openslaande deuren naar het terras. In totaal biedt Sanadome nu 16 vergaderzalen voor gezelschappen van 2 tot 220 gasten. Het nieuwe meeting center van 1.600 m² groot biedt eindeloos veel mogelijkheden om een succesvolle bijeenkomst te organiseren.

Meeting lounge

Naast de nieuwe vergaderzalen, zijn er in de meeting lounge werkplekken gecreëerd. Hier kunnen gasten rustig werken in comfortabele loungehoeken met koffie binnen handbereik. De sfeervolle ruimte biedt een prachtige ambiance voor het ontvangst van gasten en een borrel of receptie tot 250 personen.

Private Chef kookstudio

De Private Chef kookstudio is misschien wel het mooiste onderdeel van het vernieuwde meeting center. Grote raampartijen, Italiaans natuursteen, een grote tafel en een prachtige ‘home-style’ geven het gevoel dat u bij iemand thuis aanschuift voor het diner. “Dat is ook precies onze bedoeling”, legt Joost den Bieman, directeur van Sanadome uit. “Zittend aan een ‘captains table’ aanschouwt u hoe een privé kok uw gerechten bereidt. U krijgt letterlijk een kijkje in de keuken; informeel, gezellig, inspirerend en kleinschalig.” De kookstudio biedt ruimte voor gezelschappen tot 12 personen. “Denk bijvoorbeeld aan een informele netwerkborrel met hapjes, een speciaal familiediner of interactief team builden met uitleg over de gerechten die gemaakt worden. Het is als thuiskomen met het Italiaanse familiegevoel”, aldus den Bieman. Als gast bepaal je zelf hoe interactief de Private Chef ervaring wordt. Daarnaast kunt u in de kookstudio terecht voor verschillende workshops. Hierbij kunt u denken aan een Barbecue workshop of een Asian Streetfood workshop. Samen wordt er afgestemd wat het beste past bij uw gezelschap of gelegenheid.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Awards
blooming hotel wint de Zoover Award voor beste hotel van Nederland

Eind 2019 werd blooming hotel, gevestigd in Bergen (NH), reeds verkozen tot Nederlands Meest Duurzame Hotel. Een fantastische prestatie op zich. En dat gasten dat waarderen werd wederom overduidelijk tijdens de jaarlijkse Zoover Awards voor accommodaties. In verschillende categorieën, van campi...

Opening Onderwijs
Stenden Hotel opent eerste Pop-up Campus Hotel van Leeuwarden

Op maandag 3 februari om 10:30 uur wordt het Pop-Up Campus Hotel feestelijk geopend. Tegelijkertijd starten bouwvakkers aan de overkant met het slopen en opbouwen van het oude Stenden Hotel. Stenden Hotel in Leeuwarden ondergaat een volledige renovatie en uitbreiding. Er wordt een nieuwe verdiepi...

Opening Internationaal
Mercure Liège City Centre opent haar deuren

Vandaag opent Mercure Liège City Centre officieel haar deuren na een complete rebranding. Het viersterrenhotel is gevestigd aan de Rue Saint Léonard 182, middenin het centrum van de bruisende stad Luik. Het pand kent een rijke geschiedenis als voormalig linnenfabriek en een 17e-eeuws k...

Amsterdam Opening
Vondel Hotels opent boutique hotel MAI Amsterdam in Chinatown

Vondel Hotels (2003) vierde afgelopen weekend het Chinees Nieuwjaar met de opening van hotel MAI Amsterdam. Gevestigd aan Geldersekade 30 en met Zeedijk in de achtertuin, is het 4-sterren boutique hotel gelegen in het hart van één van de meest authentieke wijken van de stad, Chinatown....

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Awards F&B
Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: