VSA sluit zich aan bij Your.Cloud (voorheen TSH)

Auteur: Redactie
Digitaal Ondernemen 16 mei 2024
VSA sluit zich aan bij Your.Cloud (voorheen TSH)

VSA, specialist in ICT voor de hospitality, sluit zich aan bij Your.Cloud (voorheen TSH). De MSP uit Assen zet deze stap om dankzij de beschikbare kennis en ervaring binnen Your.Cloud verder te kunnen blijven groeien en haar met Your.Cloud gedeelde Europese ambities verder te versnellen. VSA is de zesde MSP dit jaar die onderdeel wordt van Your.Cloud.

VSA werkt al ruim 25 jaar met bijna 30 medewerkers voor een aantal van de bekendste hotelketens van Europa. Haar beloften van gemak, veiligheid en zekerheid klinken door in alles wat de MSP uit Assen voor haar klanten en medewerkers doet. Door toe te treden tot de snelst groeiende MSP-familie van Nederland, krijgt VSA de mogelijkheid om haar portfolio aan diensten nog beter aan te laten sluiten bij de snel veranderende vragen uit de markt, bijvoorbeeld op het gebied van cybersecurity en AI. VSA blijft opereren onder de bekende en gevestigde naam onder de ongewijzigde dagelijkse leiding van algemeen directeur Patrick Vaatstra.

Doorgroeien in Europa

Een belangrijke reden voor VSA om aan te sluiten bij Your.Cloud, is de gedeelde ambitie om verder door te groeien in Europa. Patrick Vaatstra gelooft dan ook dat het onderdeel worden van Your.Cloud een waardevolle impuls gaat zijn voor de groei van zijn organisatie: “Ik kijk uit naar de samenwerking met de andere bedrijven van Your.Cloud, om zo onze positie te versterken. Dit is de juiste stap om klaar te zijn voor de toekomst.”

Sjors Brul, CEO van sectorgenoot Sbit Hospitality ICT Services kijkt uit naar de samenwerking: “Met VSA verwelkomen we een hele mooie gespecialiseerde organisatie binnen Your.Cloud, met een focus op een sector waar we nu samen met Sbit marktleider in zijn. Dat betekent dat we door de onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring samen een nog betere dienstverlening voor onze klanten in de hospitality kunnen gaan realiseren.

Een gastvrij welkom

John Reynders, CEO van Your.Cloud, verwacht dat VSA een gastvrij welkom zal krijgen binnen de groep: “Uit de eerste gesprekken met VSA bleek al snel dat we een goede match zouden zijn. We keken op eenzelfde manier naar de toekomst, en hebben dezelfde waarden van toewijding, ondernemerschap en innovatie centraal staan in alles wat we doen. Maar als er één ding is wat wij als Your.Cloud denk ik kunnen leren van bedrijven als VSA, dan is het wel de inzet op beleving als onderscheidend vermogen. We willen als Your.Cloud namelijk niet zomaar de #1 MSP van Europa worden: dat willen we doen door sterk in te zetten op klantbeleving en medewerkersbeleving. Daarom denk ik dat VSA en de manier hoe zij hun klanten een optimale en gastvrije beleving bieden, heel goed aan zullen sluiten bij de visie van Your.Cloud.” Overigens worden financiële details van de transactie niet bekendgemaakt.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws