Weekendselectie: Hotelvastgoed, culinaire top en groentetips

Auteur: Roy Spijker
Columns 10 juni 2017
Weekendselectie: Hotelvastgoed, culinaire top en groentetips

Speciaal voor het weekend selecteren wij drie artikelen die u de afgelopen week niet heeft mogen missen. Langere artikelen voor bij de koffie op zaterdag of het ontbijt op zondag.

Wat dacht u van:

- Dit interview met Martin van Bourgonje van Merlet in Schoorl. Dit hotel heeft een restaurant dat al twintig jaar een Michelinster mag dragen.

- Een onderzoek van Invast Hotels over de transacties van hotelvastgoed in 2016.

- Deze column van Gerda Feunekes, directrice van Het Voedingscentrum, waarin zij pleit voor meer groenten in de horeca.

Is er meer?

Jazeker! Ook deze week was er weer veel hotelnieuws. Zo werd donderdag bekend gemaakt dat Paleis Soestdijk deels een hotel wordt, gaat Van der Valk samenwerken met Fastned en heeft Groot Warnsborn een nieuwe chef-kok. Wie op zoek is naar een bijzonder hotel: het Huis van Bewaring in Almelo staat ter overname.

Het volledige nieuwsoverzicht vindt u hier.

Prettig weekend!

Overig nieuws