Boron neemt belang in Omniboost

Auteur: Redactie
Digitaal Ondernemen 21 juli 2022
Boron neemt belang in Omniboost

Boron, de investeringsmaatschappij en family office van de familie J.A. Fentener van Vlissingen (foto), neemt een belang in één van de snelst groeiende tech startups: Omniboost. De startup uit Zeeland is dé toonaangevende leverancier van data integratie oplossingen voor de hospitality industrie. Samen met Boron wil Omniboost exponentiële internationale groei in hospitality tech realiseren.

Optimalisatie en automatisering dataprocessen

De technologie van Omniboost helpt hotels, restaurants en andere hospitality organisaties dataprocessen te optimaliseren en automatiseren. Omniboost verbindt gegevensbronnen en verstrekt het holistische beeld dat nodig is om bedrijfsstrategieën te verbeteren. Kees Zorge, oprichter en CEO Omniboost: “Een hotelgroep met internationale vestigingen heeft al gauw vier tot vijf SAAS-oplossingen nodig voor haar dagelijkse activiteiten. Omniboost zorgt ervoor dat de data uit deze applicaties wordt samengebracht, inzichtelijk wordt gemaakt voor analyse, financieel kan worden verantwoord en bijvoorbeeld aan lokale autoriteiten kan worden gerapporteerd.” 

Connectiviteit, data-structurering en real time inzicht

Of het nu gaat om lokale of cloudbased data, Omniboost synchroniseert automatisch alle informatiestromen en maakt deze direct beschikbaar. De services van Omniboost verhogen de efficiëntie en besparen hospitality ondernemers veel manueel werk en daardoor veel tijd en kosten. Dit alles vanuit één centraal punt: compleet, nauwkeurig en altijd up-to-date. “Onze oplossingen bieden hospitality ondernemers het voordeel om te werken met slechts één integratie partner. De flexibiliteit en schaalbaarheid van het Omniboost platform zorgen bovendien voor korte en efficiënte onboarding”, aldus Kees Zorge. Het Omniboost platform is geschikt voor zowel internationale ketens als kleine en onafhankelijke organisaties.

Marktleider in Nederland en de VS

Met kantoren in Nederland en de Verenigde Staten groeide Omniboost in 4 jaar uit tot een marktleider binnen haar segment. Met operationele integraties in ruim 65 landen gekoppeld aan meer dan 100 platformen is Omniboost hard op weg om haar internationale ambities waar te maken. John Fentener van Vlissingen, tevens oprichter van reisconcern BCD: “Als familie hebben we altijd geloofd in het belang van technologie. Met de investering in Omniboost kunnen we op basis van onze gedeelde ervaring en expertise binnen de internationale hospitality sector samen voortbouwen aan duurzame mondiale groei.”

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Foto: Paul van der Wal Fotografie

Overig nieuws